Home
Home
Menu
Zicht op gemaal Wortman

Lelystad Online

Lelystad de hoofdstad van de provincie Flevoland ligt in Oostelijk Flevoland. Dit is een van de vijf polders die deel uitmaken van het plan tot afsluiting van en gedeeltelijke inpoldering van de Zuiderzee. Lelystad is genoemd naar de grondlegger van dit plan: dr.ir.C.Lely Publiektrekkers zijn Bataviastad, Natuurpark Lelystad, Nieuwland Poldermuseum en Avidrome.


Actueel


 • Gepost op 22-07-2018
  Lelystad - Woningcorporatie Centrada in Lelystad start in september een proef met De VoorzieningenWijzer. Deze helpt mensen geld te besparen door optimaal gebruik te maken van toeslagen en kritisch te kijken naar bijvoorbeeld de zorgverzekering en het energiecontract. Verder lezen »
 • Gepost op 22-07-2018
  Lemmer - Glemmer Beach in Lemmer biedt ook dit jaar weer een line-up met een grote variatie aan artiesten. De line-up voor donderdag 30 augustus wordt aangevuld met Danny Vera, Alice Springs en de DJ’s van de Superclassics. Verder lezen »
 • Gepost op 22-07-2018
  Bant - Boswachter Harco Bergman van Staatsbosbeheer wil van het Kuinderbos de 'grootste wilde vlindertuin van Nederland' maken. Hij zoekt mensen die hem willen helpen vlinders tellen op zondagmiddag 5 augustus. Verder lezen »
 • Gepost op 21-07-2018
  Regio - Deze julimaand wordt waarschijnlijk het record weinig regen gemeten. Landelijk gemiddeld viel tot dusver een verwaarloosbare hoeveelheid van 1,5 mm. Verder lezen »
 • Gepost op 21-07-2018
  Lelystad - 'Mensen die erover denken om hun huis te verkopen kunnen bij ons terecht voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling', zegt Benjamin Dop van Dop Makelaars inn. Verder lezen »
 • Gepost op 21-07-2018
  Lelystad - Bianca van der Zee en Aarti Shamlal-Bachoe hebben namens IVIO-Wereldschool BV een cheque ter waarde van 1000 euro overhandigd aan de afdeling synchroonzwemmen van zwemvereniging De Houtrib in Lelystad. Verder lezen »Advertentie:


 

Onlangs toegevoegde foto's Lelystad

Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Persberichten

KMM Groep neemt M&R over
KMM Groep neemt M&R over
De Kennis, Marketing & Media (KMM) Groep uit Lelystad heeft M&R B.V. uit Kampen overgenomen. M&R is gespecialiseerd in digitalisering en...
Lees meer..
Amateurschrijvers Flevoland maken kans op Andries Greinerprijs
Amateurschrijvers Flevoland maken kans op Andries Greinerprijs
Amateurschrijvers uit Flevoland hebben tot 7 oktober de tijd om hun verhaal voor de IVIO Andries Greiner Prijs 2018 in te sturen. Zij maken in twee...
Lees meer..
Bekijk het nieuws overzicht
Maxi Trade Robert Vijn Traktoren Nijk Agrarische Dienstverlening Farm Date Opel treffen Everun Nederland Maria Schlepers Flevoflex S.j.H Sociaal Juridische Hulpverlening SailBest Flevocoaching Endless webdesign Cadema Dakwerken Maxi Schilderwerken De meiden