Home
Home
Menu
Station Lelystad

Politiek Lelystad

CDA Lelystad
 • Gepost op 20-03-2018
  Op bezoek bij bewoners van de Hoven en een soesje uitgereikt. Later gesproken met een zorgvrijwilliger. De Hoven heeft ongeveer 100 vrijwilligers waarvan sommigen maar een keer per jaar actief zijn en anderen 3-4 keer in de week. Petje af. De zorg kan niet zonder deze vrijwilligers. Als CDA waarderen ... Verder lezen »
 • Gepost op 20-03-2018
  Gesproken met mensen die op dagbehandeling zijn en een van de revalidatieapparaten uitgeprobeerd. Belangrijk discussiepunt was het aantal hulpmiddelen waarover men kan beschikken. Gezien de aard van de klachten zijn soms twee ondersteuningsvormen wenselijk, bijv een scootmobiel en een ligfiets. Dat kan nu niet. Het is kiezen. De boodschap aan ... Verder lezen »
 • Gepost op 12-03-2018
  Het CDA heeft de afgelopen 4 jaar vanuit de oppositie kunnen bijsturen van en toevoegen op het beleid van het college. Zo heeft het CDA, als (mede)initiatiefnemer, bereikt of zich ingezet voor: De komst van een tweede zandstrand, waarvan de realisatie nu steeds dichter bij komt.Fietsverkeersveiligheid; het staat weer prominent op ... Verder lezen »

 


ChristenUnie Lelystad
 • Gepost op 02-04-2018
  Graag bedanken wij alle 2189 mensen die hun vertrouwen in de ChristenUnie hebben uitgesproken bij de laatste verkiezingen. Dat is namelijk exact het aantal stemmen dat de afgelopen gemeenteraadsverkiezing op ons is uitgebracht. Opnieuw weer meer stemmen dan 4 jaar geleden. Door al uw stemmen hebben wij de drie zetels ... Verder lezen »
 • Gepost op 20-03-2018
  Lijst 6 nummer 15 is Henk Bakker.Op de ChristenUnie kieslijst staan inspirerende mensen met een duidelijk profiel. Een goed voorbeeld is hoogleraar Henk Bakker. Begaafd theoloog en gepassioneerd spreker. Iemand die weet waarvoor hij staat. Verder lezen »
 • Gepost op 19-03-2018
  De ChristenUnie wil aandacht voor de jeugd: van baby tot jongvolwassen. Jacco weet als vader wat daarvoor komt kijken.Goed onderwijs, goede jeugdzorg, bestrijding van vroegtijdige schoolverlating en voldoende activiteiten voor jongeren, dat zijn onderwerpen waar de ChristenUnie zich de komende periode voor wil inzetten. Verder lezen »

 


VVD Dronten

 


GroenLinks Lelystad
 • Gepost op 16-04-2018
  In het kader van onze samenwerking met de SP besloten we ook in de college-onderhandelingen samen op te trekken. We hebben daarom aan de formateur en de andere onderhandelaars voorgesteld dat we bereid zijn samen een wethouder te leveren en dat we daarom ... Verder lezen »
 • Gepost op 09-04-2018
  Een eerste verkenning leverde op dat beide partijen, ieder vanuit de eigen achtergrond, op belangrijke punten een zelfde beeld hebben van de gewenste ontwikkeling van Lelystad. De wederzijdse ideeën over bijvoorbeeld de toekomst van de jeugdzorg ... Verder lezen »
 • Gepost op 04-04-2018
  De informateur, aangesteld door de VVD als grootste partij, komt met het advies om de huidige coalitie van VVD, Inwonerspartij, PvdA, ChristenUnie en SP simpelweg aan te vullen met D66, om zo te komen tot een ... Verder lezen »

 


PvdA Dronten
 • Gepost op 21-04-2018
  Het was een week om nooit te vergeten. Natuurlijk mijn installatie als gedeputeerde voor de PvdA in de Provincie Flevoland, maar vooral mijn afscheid als wethouder van de gemeente Lelystad. Het begon met een sympossium waarin Ira Helsoot en Leen Verbeek om niet te verstanee wijze ons aan het denken ... Verder lezen »
 • Gepost op 15-04-2018
  Het is een raar gevoel, de laatste volle week als wethouder van Lelystad. Komende week is een overgangsweek, een mix van afspraken en afrondende gesprekken voor Lelystad, mijn installatie als gedeputeerde en dan op vrijdag mijn afscheid. En als je dan dozen in staat te pakken, schilderijen van de muur ... Verder lezen »
 • Gepost op 01-04-2018
  Tja en dan gaat het ineens allemaal anders. Afgelopen maandag werd via Omroep Flevoland bekend gemaakt dat ik het komend jaar aan de slag mag als gedeputeerd voor Flevoland. Het hele verhaal staat ook op de site van de PvdA Flevoland. Het was afgelopen weken wel een puzzel. Aan de ... Verder lezen »

 


SP Lelystad

 


D66 LelystadGeen nieuwsfeed aanwezig 


Inwonerspartij
 • Gepost op 23-03-2018
  Beste bezoeker(s) van onze site, Heeft u op ons gestemd, dan onze dank! Wij zullen ons ook in de komende 4 jaar maximaal inspannen in het belang van u en alle inwoners van onze stad. Nu de definitieve uitslagen van de gemeenteraadsvergaderingen bekend zijn is een korte terugblik op de ... Verder lezen »
 • Gepost op 14-03-2018
  Tijdens de laatste raadsvergadering van deze raad diende de InwonersPartij een  ‘MOTIE VREEMD AAN DE ORDE VAN DE DAG’  in mbt het onderwerp  ‘Keuze wijze van inzamelen restafval’. Wij constateerden dat een eerder besluit van de raad mbt het schaalniveau voor het te leveren “maatwerk” te willen verlagen van wijk- ... Verder lezen »
 • Gepost op 08-03-2018
  Alweer een tijdje geleden gaven we aan dat de verkiezingscampagne ook voor ons was begonnen. Tijd voor een update. Op diverse momenten werden de eerste straatacties gehouden. Op 19 februari een interview gehad bij Radio Lelystad. Interviews gehad met de Stentor en Flevopost. Een CDA bijeenkomst bijgewoond mbt de ontwikkelingen ... Verder lezen »
 

 

 
Opa Plus