Home
Home
Menu
Oogst © Pieter Bosch Fotografie

Comfortboats

Vorige Volgende

Comfortboats.jpg Comfortboats, overal thuis op het water.

Unieke vormgeving

De comfort-raft 33xcl is een bijzondere verschijning op het water. De unieke vormgeving geeft opvallend veel ruimte zowel binnen als buiten. De verhoogde stuurstand met cabrioletkap zorgt voor prachtig uitzicht en sublieme vaarbeleving..

Onderhoudsvrije materialen

De comfort-raft 33xcl is vervaardigd met zoveel mogelijk onderhoudsvrije materialen. Het drijfgedeelte bestaat uit kunststof drijvers opgesloten in een thermisch verzinkt stalen frame. De opbouw is van een geïsoleerde sandwich constructie met een polyester buitenlaag.

Maatwerk mogelijk

Als de standaard comfort-raft niet voldoet aan de wensen is maatwerk uiteraard mogelijk. Dit gaat in nauw overleg met de producent van de comfort-raft : Van Vliet Jachtinterieurs. Met hun creativiteit, vakmanschap en jarenlange ervaring zijn zij de perfecte partner voor exclusief maatwerk.

Comfort-raft

De comfort-raft 33xcl is een eigen ontwerp. Uitgangspunt was een pontonboot met accommodatie voor 4 personen. Ruimtelijk en met een mooie stuurstand. Het schip moest een elegante en luxe uitstraling hebben, maar ook stabiel in het water liggen en weinig onderhoud behoeven. Onze ervaring in de jacht- en interieurbouw was de basis en nu is de Comfort-raft een feit.

Comfortboats
Ploegschaar 80
8256 SM Biddinghuizen
Tel +31 (0)321 326 380
Website: www.comfortboats.com
info@comfortboats.com