Home
Home
Menu
Station Lelystad

Politiek Lelystad

CDA Lelystad
 • Gepost op 22-07-2023
  De EBZ (extra beveiligde zittingszaal) kan pas open als de Laan van Nieuwland (nieuwe afslag op de A6) gereed is. Deze extra eis is dinsdagavond vastgesteld door de gemeenteraad. De EBZ is nodig omdat er een alternatief moet komen voor de Bunker (zie link). De CDA fractie had deze extra eis ... Verder lezen »
 • Gepost op 19-07-2023
  In Lelystad zijn er twee partijen die interesse hebben in één van de twee vergunningen voor een gokhal: Kok Experience in het centrum en Circus Gran Casino in het Van der Valk hotel (zie link). Net nu de gemeente een keuze gaat vallen, deed Leefbaar dinsdagavond het voorstel het maximum ... Verder lezen »
 • Gepost op 29-06-2023
  Op en rondom het Dukaatplein is overlast van geparkeerde fietsen omdat deze buiten de fietsenstallingen staan. Hierbij staan er ook (kapotte) fietsen in de rekken die al langere tijd niet gebruikt zijn. Hierdoor kan je vaak moeilijk je fiets kwijt. Om deze overlast aan te pakken hadden wij (samen met ML) ... Verder lezen »

 


ChristenUnie Lelystad
 • Gepost op 23-09-2023
  Onze raadsleden Pieter Frankema en Jarno Volmer waren onlangs op bezoek bij het Groene Netwerk Flevoland met als thema Groen en Duurzaam Flevoland 2050.Een inspirerende hernieuwde ontmoeting met de terreinbeheerders en andere partijen achter de natuur in Flevoland. Ze vertelden over hun droom voor Flevoland. Daarna waren er enkele interessante ... Verder lezen »
 • Gepost op 20-09-2023
  Jaarlijks komen inwoners bijeen om hun bruisende ideeën, moties en voorstellen te delen met onze raadsleden.Deze motiemarkt is de perfecte gelegenheid om je stem te laten horen als inwoner en de toekomst van onze stad vorm te geven. Het is een beweging vanuit inwoners en de gemeenteraad, die de betrokkenheid ... Verder lezen »

 


VVD Dronten

 


GroenLinks Lelystad

 


PvdA Dronten

 


SP Lelystad
 • Gepost op 19-07-2023
  Met de raadsvergadering van dinsdag 18 juli heeft de gemeenteraad haar laatste raadsvergadering gehouden voor het welverdiende reces. Welverdiend? Hebben we dan zo hard moeten werken of hebben we zoveel bereikt? Allebei! Verder lezen »
 • Gepost op 27-01-2023
  Afgelopen vrijdag 20 januari, is door de leden van de Flevolandse SP de kandidatenlijst voor de verkiezingen van de provinciale staten vastgesteld. Het Lelystadse bestuur is trots dat onze penningmeester Madeleine Boer op plaats is verkozen. Zij zal samen met lijsttrekker John Cocu uit Almere de campagne gaan aanvoeren. ... Verder lezen »
 • Gepost op 25-10-2022
  De inwoners van Lelystad hebben het al zwaar genoeg met de steeds verder stijgende kosten voor levensonderhoud. Den Haag is verantwoordelijk voor de meeste prijsstijgingen en daar kunnen we lokaal als SP Lelystad weinig tegen doen. Maar waar we wel invloed op hebben is de hoogte van de lokale ... Verder lezen »

 


D66 LelystadGeen nieuwsfeed aanwezig 


Inwonerspartij
 • Gepost op 04-11-2022
  Voorzitter,Als we achterom kijken dan zien we een periode met ontwikkelingen die tot op de dag van vandaag nog steeds van grote invloed zijn op onze samenleving.Denk hierbij aan: Covid pandemie – de oorlog in de Oekraïne – energiecrisis – en de economische recessie. Nagenoeg iedereen heeft hier last van. ... Verder lezen »
 • Gepost op 04-07-2022
  Bij mijn aantreden in 2020 heb ik al aangegeven dat ik voor maximaal 2 jaren het voor mij onverwachte mooie ambt van wethouder invulling zou geven. Met een militaire achtergrond van meer dan 36 jaren, een 9 jarig avontuur bij het ROC Flevoland en een 20 jarig politiek avontuur met/bij ... Verder lezen »
 • Gepost op 02-07-2022
  Door de grootte hoeveelheid aan fracties (14) heeft de gemeenteraad na de verkiezingen van 16 maart besloten om een Raadsakkoord op te stellen. In het Raadsakkoord zijn van alle 14 fracties hun 3 belangrijkste speerpunten per onderwerp besproken en daar waar men overeenstemming vond zijn deze opgenomen in het Raadsakkoord. ... Verder lezen »
 

 


 

Leefbaar Lelystad