Home
Home
Menu
Station Lelystad

Politiek Lelystad

CDA Lelystad

 


ChristenUnie Lelystad
 • Gepost op 10-06-2024
  Onze raadsleden bezoeken regelmatig verschillende organisaties in Lelystad om te zien wat er leeft. Op 24 mei sprak ons raadslid Jarno Volmer met het “Paarden Platform Lelystad” over de opening van de verbeterde en uitgebreide ruiterroute in Hollandse Hout.Voor de ontwikkelingen in Hollandse Hout heeft de gemeenteraad 2 miljoen euro ... Verder lezen »
 • Gepost op 10-06-2024
  Op dinsdag 28 mei behandelde de gemeenteraad het zogeheten verkeerscirculatieplan voor Lelystad. Er werd gekeken hoe de doorstroming van het verkeer in Lelystad kan worden verbeterd.De volgende maatregelen zouden daaraan kunnen bijdragen. De capaciteit van de Gordiaandreef (route langs de brandweerkazerne) kan beter worden benut. De rotonde bij het provinciehuis en station ... Verder lezen »
 • Gepost op 28-04-2024
  De huidige basisschool De Windroos in het Karveel is aan vervanging toe. Er is onderzoek gedaan naar de precieze locatie van de nieuwbouw.Omwonenden zijn niet betrokken in dit proces en ontdekten dat de schaduw van de nieuwe gymzaal over hun woningen zou vallen. Ons fractielid Pieter Frankema heeft, samen met ... Verder lezen »

 


VVD Dronten

 


GroenLinks Lelystad

 


PvdA Dronten

 


SP Lelystad
 • Gepost op 27-01-2023
  Afgelopen vrijdag 20 januari, is door de leden van de Flevolandse SP de kandidatenlijst voor de verkiezingen van de provinciale staten vastgesteld. Het Lelystadse bestuur is trots dat onze penningmeester Madeleine Boer op plaats is verkozen. Zij zal samen met lijsttrekker John Cocu uit Almere de campagne gaan aanvoeren. ... Verder lezen »
 • Gepost op 25-10-2022
  De inwoners van Lelystad hebben het al zwaar genoeg met de steeds verder stijgende kosten voor levensonderhoud. Den Haag is verantwoordelijk voor de meeste prijsstijgingen en daar kunnen we lokaal als SP Lelystad weinig tegen doen. Maar waar we wel invloed op hebben is de hoogte van de lokale ... Verder lezen »
 • Gepost op 23-09-2022
  De mantelzorgers in Lelystad worden zeer gewaardeerd. Ook door de gemeente die als blijk van waardering ieder jaar een bedrag aan de mantelzorgers uitkeert. Vorig jaar had de gemeente dit bedrag zo laag gemaakt dat de uitkering hiervan meer weg had van een belediging dan een waardering. In plaats ... Verder lezen »

 


D66 LelystadGeen nieuwsfeed aanwezig 


Inwonerspartij
 • Gepost op 04-11-2022
  Voorzitter,Als we achterom kijken dan zien we een periode met ontwikkelingen die tot op de dag van vandaag nog steeds van grote invloed zijn op onze samenleving.Denk hierbij aan: Covid pandemie – de oorlog in de Oekraïne – energiecrisis – en de economische recessie. Nagenoeg iedereen heeft hier last van. ... Verder lezen »
 • Gepost op 04-07-2022
  Bij mijn aantreden in 2020 heb ik al aangegeven dat ik voor maximaal 2 jaren het voor mij onverwachte mooie ambt van wethouder invulling zou geven. Met een militaire achtergrond van meer dan 36 jaren, een 9 jarig avontuur bij het ROC Flevoland en een 20 jarig politiek avontuur met/bij ... Verder lezen »
 • Gepost op 02-07-2022
  Door de grootte hoeveelheid aan fracties (14) heeft de gemeenteraad na de verkiezingen van 16 maart besloten om een Raadsakkoord op te stellen. In het Raadsakkoord zijn van alle 14 fracties hun 3 belangrijkste speerpunten per onderwerp besproken en daar waar men overeenstemming vond zijn deze opgenomen in het Raadsakkoord. ... Verder lezen »
 

 


 

Leefbaar Lelystad