Home
Home
Menu
Station Lelystad

Politiek Lelystad

CDA Lelystad
 • Gepost op 14-07-2021
  Verleden week donderdag heeft de gemeenteraad een unaniem besluit genomen over plannen voor betaalbare woningen in het stationsgebied (link). Dinsdag was dit besluit nog uitgesteld omdat partijen (met name de VVD/JL tegenover het college) nog te ver uit elkaar lagen. Ook de CDA fractie kon zich op dinsdag niet vinden ... Verder lezen »
 • Gepost op 04-06-2021
  Het meldpunt Jeugdhulp is live:  https://jeugdzorglelystad.nl/ Er gaat veel veranderen en daarom horen we graag je verhaal over waar het goed gaat en waar het minder goed gaat. Zo kunnen politieke partijen meedenken over hoe de we jeugdhulp in Lelystad beter kunnen regelen. We horen graag je verhaal, over waar het goed ... Verder lezen »
 • Gepost op 30-05-2021
  De CDA fractie wil niet meegaan in het recente verzoek van Unigolf (Flevo Golf Resort B.V.) om 138 extra woningen te bouwen op de golfbaan (zie link). Wij vinden dit aantal veel te veel en willen dat het groene en open karakter van het Golfpark behouden blijf. Voor de CDA fractie ... Verder lezen »

 


ChristenUnie Lelystad
 • Gepost op 08-07-2021
  Woensdag 7 juli is Henk Schraa gekozen tot lijsttrekker van de ChristenUnie Lelystad voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Schraa is ruim 6 jaar fractievoorzitter in de Lelystadse gemeenteraad namens de ChristenUnie en is al 10 jaar actief binnen de Lelystadse afdeling van deze partij. Voordat Schraa de raad in ... Verder lezen »
 • Gepost op 20-04-2021
  Draag jij de ChristenUnie en Lelystad een warm hart toe? Dan zijn wij op zoek naar jou. Al 20 mensen hebben aangegeven graag op de lijst te staan voor gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Zou jij het ook willen, maar weet je niet precies wat het inhoudt:Hieronder een uitleg. Denk je: "het raadswerk dat lijkt ... Verder lezen »
 • Gepost op 25-03-2021
  In onze werkkamer hangt een vrolijk schilderij vol kleurige bloemen. Het is een echte ‘Henk van der Molen’. Ik heb het ooit van hem gekocht. De opbrengst was voor een goed doel. Dit alles tekent Henk.Ten eerste het schilderen. Vaak vergaderde ik als fractievoorzitter van de ChristenUnie met Henk. Hij ... Verder lezen »

 


VVD Dronten

 


GroenLinks Lelystad

 


PvdA Dronten

 


SP Lelystad

 


D66 LelystadGeen nieuwsfeed aanwezig 


Inwonerspartij
 

 

 
Opa Plus