Home
Home
Menu
Station Lelystad

Politiek Lelystad

CDA Lelystad
 • Gepost op 14-07-2021
  Verleden week donderdag heeft de gemeenteraad een unaniem besluit genomen over plannen voor betaalbare woningen in het stationsgebied (link). Dinsdag was dit besluit nog uitgesteld omdat partijen (met name de VVD/JL tegenover het college) nog te ver uit elkaar lagen. Ook de CDA fractie kon zich op dinsdag niet vinden ... Verder lezen »
 • Gepost op 04-06-2021
  Het meldpunt Jeugdhulp is live:  https://jeugdzorglelystad.nl/ Er gaat veel veranderen en daarom horen we graag je verhaal over waar het goed gaat en waar het minder goed gaat. Zo kunnen politieke partijen meedenken over hoe de we jeugdhulp in Lelystad beter kunnen regelen. We horen graag je verhaal, over waar het goed ... Verder lezen »
 • Gepost op 30-05-2021
  De CDA fractie wil niet meegaan in het recente verzoek van Unigolf (Flevo Golf Resort B.V.) om 138 extra woningen te bouwen op de golfbaan (zie link). Wij vinden dit aantal veel te veel en willen dat het groene en open karakter van het Golfpark behouden blijf. Voor de CDA fractie ... Verder lezen »

 


ChristenUnie Lelystad
 • Gepost op 08-07-2021
  Woensdag 7 juli is Henk Schraa gekozen tot lijsttrekker van de ChristenUnie Lelystad voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Schraa is ruim 6 jaar fractievoorzitter in de Lelystadse gemeenteraad namens de ChristenUnie en is al 10 jaar actief binnen de Lelystadse afdeling van deze partij. Voordat Schraa de raad in ... Verder lezen »
 • Gepost op 20-04-2021
  Draag jij de ChristenUnie en Lelystad een warm hart toe? Dan zijn wij op zoek naar jou. Al 20 mensen hebben aangegeven graag op de lijst te staan voor gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Zou jij het ook willen, maar weet je niet precies wat het inhoudt:Hieronder een uitleg. Denk je: "het raadswerk dat lijkt ... Verder lezen »
 • Gepost op 25-03-2021
  In onze werkkamer hangt een vrolijk schilderij vol kleurige bloemen. Het is een echte ‘Henk van der Molen’. Ik heb het ooit van hem gekocht. De opbrengst was voor een goed doel. Dit alles tekent Henk.Ten eerste het schilderen. Vaak vergaderde ik als fractievoorzitter van de ChristenUnie met Henk. Hij ... Verder lezen »

 


VVD Dronten

 


GroenLinks Lelystad

 


PvdA Dronten

 


SP Lelystad

 


D66 LelystadGeen nieuwsfeed aanwezig 


Inwonerspartij
 • Gepost op 27-05-2021
  Voorzitter – in de eerste plaats wil de InwonersPartij iedereen bedanken die zich heeft bezig gehouden met de beantwoording van de honderden (292) vragen. Voorzitter – de laatste Kadernota van deze raad na een bewogen 2020/2021, een periode die volledig in het teken van de Corona-crisis stond en nog steeds ... Verder lezen »
 • Gepost op 29-04-2021
  Sinds woensdag 21 april 2021 is Tjalk 30 een straat bibliotheek rijker. Lily Hoek, bewoonster van Tjalk 30, had op een andere locatie in Lelystad zo’n boekenkastje gezien. “Wat een geweldig idee om de buurt op deze manier met elkaar te verbinden” dacht zij. Wethouder Luc Baaten heeft de ‘straatbieb’ ... Verder lezen »
 • Gepost op 06-03-2021
  Lelystad heeft vele gebouwen, woningen, kunstwerken, stadsgezichten en objecten waar een verhaal achter zit. De gemeente wil samen met inwoners deze bijzondere gebouwen en objecten voor het voetlicht brengen en de verhalen van de (eerste) bewoners/makers/ontwerpers bij de gebouwen/objecten vereeuwigen.Ze zijn markant, bekend, herkenbaar, bijzonder of speciaal. Ze zijn zo ... Verder lezen »
 

 

 
Opa Plus