Home
Home
Menu
Station Lelystad

Politiek Lelystad

CDA Lelystad
 • Gepost op 20-03-2018
  Op bezoek bij bewoners van de Hoven en een soesje uitgereikt. Later gesproken met een zorgvrijwilliger. De Hoven heeft ongeveer 100 vrijwilligers waarvan sommigen maar een keer per jaar actief zijn en anderen 3-4 keer in de week. Petje af. De zorg kan niet zonder deze vrijwilligers. Als CDA waarderen ... Verder lezen »
 • Gepost op 20-03-2018
  Gesproken met mensen die op dagbehandeling zijn en een van de revalidatieapparaten uitgeprobeerd. Belangrijk discussiepunt was het aantal hulpmiddelen waarover men kan beschikken. Gezien de aard van de klachten zijn soms twee ondersteuningsvormen wenselijk, bijv een scootmobiel en een ligfiets. Dat kan nu niet. Het is kiezen. De boodschap aan ... Verder lezen »
 • Gepost op 12-03-2018
  Het CDA heeft de afgelopen 4 jaar vanuit de oppositie kunnen bijsturen van en toevoegen op het beleid van het college. Zo heeft het CDA, als (mede)initiatiefnemer, bereikt of zich ingezet voor: De komst van een tweede zandstrand, waarvan de realisatie nu steeds dichter bij komt.Fietsverkeersveiligheid; het staat weer prominent op ... Verder lezen »

 


ChristenUnie Lelystad
 • Gepost op 20-06-2018
  Wat staat er in het coalitieakkoord over werk en economie? ‘Geloof in meer’ was de slogan van de ChristenUnie tijdens de verkiezingscampagne. De economische vooruitgang die Lelystad nu doormaakt, kan meer banen en meer kansen betekenen. De ChristenUnie zet de vier belangrijkste besluiten over de economie uit het coalitieakkoord op een ... Verder lezen »
 • Gepost op 20-06-2018
  Wat staat er in het nieuwe coalitieakkoord over onderwijs? “ChristenUnie wil extra geld voor onderwijs” kopte Omroep Flevoland in aanloop naar de verkiezingen in maart.* Nu, een paar maanden later, ligt er een coalitieakkoord. Welke verkiezingsbeloftes kan de ChristenUnie voor het onderwijs waarmaken? En wat gaat er de komende tijd gebeuren? ... Verder lezen »
 • Gepost op 20-06-2018
  Wat staat er in het nieuwe coalitieakkoord over duurzaamheid? Er is een nieuw coalitieakkoord met veel aandacht voor duurzaamheid. Wat gaat er precies gebeuren om Lelystad schoon en prettig te houden? ChristenUnie Lelystad heeft voor u de vier belangrijkste besluiten op een rij gezet.1.  Lelystad gaat ‘van gas los’ Het gebruik van ... Verder lezen »

 


VVD Dronten

 


GroenLinks Lelystad

 


PvdA Dronten
 • Gepost op 21-04-2018
  Het was een week om nooit te vergeten. Natuurlijk mijn installatie als gedeputeerde voor de PvdA in de Provincie Flevoland, maar vooral mijn afscheid als wethouder van de gemeente Lelystad. Het begon met een sympossium waarin Ira Helsoot en Leen Verbeek om niet te verstanee wijze ons aan het denken ... Verder lezen »
 • Gepost op 15-04-2018
  Het is een raar gevoel, de laatste volle week als wethouder van Lelystad. Komende week is een overgangsweek, een mix van afspraken en afrondende gesprekken voor Lelystad, mijn installatie als gedeputeerde en dan op vrijdag mijn afscheid. En als je dan dozen in staat te pakken, schilderijen van de muur ... Verder lezen »
 • Gepost op 01-04-2018
  Tja en dan gaat het ineens allemaal anders. Afgelopen maandag werd via Omroep Flevoland bekend gemaakt dat ik het komend jaar aan de slag mag als gedeputeerd voor Flevoland. Het hele verhaal staat ook op de site van de PvdA Flevoland. Het was afgelopen weken wel een puzzel. Aan de ... Verder lezen »

 


SP Lelystad

 


D66 LelystadGeen nieuwsfeed aanwezig 


Inwonerspartij
 • Gepost op 19-07-2018
  Beste bezoeker van onze site, Bedankt dat u belangstelling heeft voor onze site en daarmee ons raadswerk. Afgelopen jaar is er ook weer behoorlijk hard gewerkt aan de afronding en invulling van zaken uit ons Raadsprogramma 2014-2018. Op de gemeentelijke site kon/kunt u in de Programmabegroting de vorderingen zien. Daarnaast ... Verder lezen »
 • Gepost op 11-07-2018
  In de afgelopen periode hebben wij in diverse sessies met de raad gesproken over het nieuwe inzamelen van huisvuil. Binnen de mogelijkheden en onmogelijkheden, ook vanwege onze contractafspraken met HVC te Alkmaar (onze huisvuilverwerker), wordt er nu gewerkt aan de uitrol van ondergrondse containers in de wijken. Naar aanleiding van ... Verder lezen »
 • Gepost op 04-07-2018
  Het belangrijkste agendapunt was het ja/nee uitbreiden van de school in het Karveel. In de afgelopen raadsperiode werd door de raad een aantal kaders aan het college meegegeven als het gaat om huisvesting van het onderwijs. Het college heeft op basis van deze raadsopdracht in de afgelopen periode het nieuwe ... Verder lezen »
 

 

 
Opa Plus