Home
Home
Menu
Vleesgerechten

Wild Bouillion

Vorige Volgende

Kerstdiner voor 4 personen.
Ingrediƫnten :
  • 500 gram wildafval
  • 250 gram kalfsbotten
  • 1 takje selderijgroen
  • 1 wortel
  • 1 blaadje foelie
  • 1 kruidnagel
  • 1 blaadje laurier
  • 1 takje tijm
  • 5 jeneverbessen
  • 50 gram boter
  • 50 gram lichtgerookt spek
  • 1 ui
Bereiding :
Maak de groenten schoon en snij ze in stukken. Was de wildafval en de botten onder koud stromend water af. Smelt de boter in een pan en braad de wildafval, de botten, het spek in blokjes gesneden en de groenten mooi bruin. Doe de ingrediƫnten dan in een pan en geef er 1,5 liter water bij. Breng het aan de kook, voeg de kruiden toe en laat drie uur trekken. Proef hem dan, voeg eventueel bouillonblokken toe en laat nog 2 uur trekken. Zeef de bouillon door een neteldoekse lap en klaar hem.

Advertentie:
Farm Date