Home
Home
Menu
Oostvaardersveld Lelystad

Lelystad Online

Lelystad de hoofdstad van de provincie Flevoland ligt in Oostelijk Flevoland. Dit is een van de vijf polders die deel uitmaken van het plan tot afsluiting van en gedeeltelijke inpoldering van de Zuiderzee. Lelystad is genoemd naar de grondlegger van dit plan: dr.ir.C.Lely Publiektrekkers zijn Bataviastad, Natuurpark Lelystad, Nieuwland Poldermuseum en Avidrome.


Actueel


 • Gepost op 15-08-2018
  Lelystad - Kledingwinkel The Sting vertrekt in het eerste kwartaal van 2019 uit de winkelstraat Promesse in het Stadshart van Lelystad Dat bevestigt een woordvoerder tegenover Omroep Flevoland. Verder lezen »
 • Gepost op 15-08-2018
  Lelystad - Natuurlijk vinden zij het spannend, toch werken negen medewerkers van Coloriet uit Dronten, Lelystad en Zeewolde mee aan de landelijke wervingscampagne #IKZORG van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Verder lezen »
 • Gepost op 15-08-2018
  Lelystad - Vogel- en Natuurwacht Flevoland houdt wederom meerdere cursussen Vogelherkenning. De cursussen starten in september. Verder lezen »
 • Gepost op 15-08-2018
  Schokland - Op het Museumplein op Schokland vond zaterdag 11 augustus de plechtige overdracht plaats van de korf die imker en korfvlechter Rob Triest uit Biddinghuizen speciaal voor de Breughel-tentoonstelling in Wenen gevlochten heeft. Verder lezen »
 • Gepost op 15-08-2018
  Biddinghuizen - Bij Flevonice wordt zaterdag 8 september de Blubber, Bier & Burger Run gehouden. De opbrengst van deze run gaat naar 24 kika. Verder lezen »
 • Gepost op 15-08-2018
  Het is nog niet over met de droogte. Dat betekent niet dat het weer ontzettend warm wordt, maar wel dat we de komende tijd nog steeds te maken hebben met een neerslagtekort: Verder lezen »


Advertentie:


 

Onlangs toegevoegde foto's

Advertentie:


Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Persberichten

MAC³PARK verlengt sponsoring SV Lelystad ‘67
MAC³PARK verlengt sponsoring SV Lelystad ‘67
De Flevolandse vastgoedonderneming MAC³PARK heeft zijn sponsoring van voetbalclub sv Lelystad ’67 geprolongeerd. In 2016 werd MAC³PARK hoofdsponsor voor twee...
Lees meer..
Rock ’N’ Rumble in the Polder doet jaren 50 herleven in Dronten
Rock ’N’ Rumble in the Polder doet jaren 50 herleven in Dronten
De vijftiger jaren waren roerig, rebels en opwindend. Herbeleef deze jaren op 1 september 2018 tijdens Rock ’N Rumble in the Polder in Nirwana Dronten....
Lees meer..
Bekijk het nieuws overzicht
Advertentie

Baardmannetjes van P.Bosch op canvas, behang en meer.. Bestel Baardmannetjes als print. Kies zelf de maat en het materiaal...

Premium bedrijven
Endless webdesign Flevoflex Maxi Schilderwerken S.j.H Sociaal Juridische Hulpverlening Maxi Trade Cadema Dakwerken Everun Nederland Opel treffen Farm Date Robert Vijn Traktoren Nijk Agrarische Dienstverlening Flevocoaching Maria Schlepers SailBest De meiden