Home
Home
Menu
Gelderse Diep

10.000ste filmbezoeker 'De Nieuwe Wildernis' in Agora

Lelystad – Op donderdagavond 17 oktober werd bij de kassa van Agora Bioscoop het 10.000ste filmkaartje verkocht voor de film ‘De Nieuwe Wildernis’, sinds de kinderpremière een maand geleden.

De Nederlandse natuurfilm ´De Nieuwe Wildernis´ trok in een week tijd landelijk meer dan honderdduizend bezoekers, en kreeg daarmee de status Gouden Film. De bekroonde natuurfilm is een enorme hit in de Nederlandse bioscopen, en ook in Agora.

De Nieuwe Wildernis ging op 18 september bij Agora in première voor kinderen van basisschool De Tjalk uit Lelystad. Dat was het begin van een grootschalig project voor basisscholen waardoor 3.825 leerlingen deze prachtige documentaire hebben bezocht. Nu, een maand later, heeft Agora Bioscoop maar liefst 10.000 bezoekers mogen verwelkomen voor ‘De Nieuwe Wildernis’. Dat is bijzonder. Het is de eerste film bij Agora Bioscoop die zoveel bezoekers trekt.
Het natuurspektakel ‘De Nieuwe Wildernis’ is opgenomen in de Oostvaarderplassen en volgt het dierenleven gedurende de vier seizoenen. De makers hebben voor het project twee jaar lang opnames gemaakt in het Flevolandse natuurgebied. Het resultaat is een natuurfilm zoals die nog nooit eerder in Nederland is gemaakt.
Het 10.000ste filmkaartje voor ‘De Nieuwe Wildernis’ in Agora Bioscoop werd gekocht door de heer en mevrouw Barlag. Zij kwamen met hun twee kleindochters die voor de herfstvakantie uit Duitsland zijn overgekomen. De familie Barlag is op feestelijke wijze onthaald Jan Gras, directeur van Agora. De familie is in de bloemetjes gezet en kreeg een Flevolands cadeaupakket met een Agora Tegoedbon.
De Nieuwe Wildernis is de komende weken nog volop in Agora te zien en daarbij zijn er ook regelmatig matinees
 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

Robert Vijn Traktoren Flevocoaching Mobieletribune SailBest Cadema Dakwerken Pieter Bosch fotografie ADS Inspectie Everun Nederland Farm Date Tarieven specialist Endless webdesign Comfortboats De meiden Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken Dop en Erwt Maria Schlepers Chalet 15 Nijk Agrarische Dienstverlening