Home
Home
Menu
Gelderse Diep

30 Juni Zomerfeest Prehistorische Nederzetting Natuurpark Lelystad

Op zaterdag 30 juli viert het 'Nieuwe School Initiatief' van 14.00 uur tot 17.00 uur een bijzonder Zomerfeest op de Prehistorische Nederzetting in het Natuurpark Lelystad. Ouders met kinderen en/of geïnteresseerden zijn van harte welkom om het Zomerfeest met ons mee te vieren op deze unieke locatie. Er zijn activiteiten voor jong en oud: muziek, spelletjes, een groot vuur en verhalen. Voor thee, koffie en limonade wordt gezorgd. Van deelnemers vragen wij zelf iets lekkers mee te nemen om te delen met anderen.

Het 'Nieuwe School Initiatief' is een groep enthousiaste ouders en pedagogen, die bezig zijn om een nieuwe basisschool in Lelystad op te richten. Een unieke en progressieve school die streeft naar excellent onderwijs op basis van de Rudolf Steiner Pedagogiek. Een school die qua eindresultaten naadloos aansluit op de eisen die onze huidige maatschappij stelt aan onze kinderen. En tegelijkertijd een plek waar kinderen nog echt kind mogen zijn, leven met de seizoenen en waar naast het denken ook het willen en het voelen aangesproken zal worden. Kinderen kunnen op deze manier vanuit een stevige basis een goede balans vormen tussen hoofd, hart en handen.
Na de overweldigende opkomst bij de informatiebijeenkomst van de nieuwe school op 10 mei j.l., wil de Nieuwe School Initiatiefgroep graag een vervolg hieraan geven. Op zaterdag 30 juni vanaf 14.00 uur zijn alle geïnteresseerden van harte welkom om het Zomerfeest mee te vieren. Bij regen is er voldoende onderdak om het feest door te laten gaan. De toegang is gratis.
Bent u geïnteresseerd in dit initiatief, maar kunt u op 30 juni niet aanwezig zijn? Mail ons op nieuweschoolinitiatief@gmail.com en wij nemen graag contact met u op. Ook kunt u voor meer informatie bellen naar 06-47262143.

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

De meiden Nijk Agrarische Dienstverlening Robert Vijn Traktoren Maria Schlepers Pieter Bosch fotografie Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken Flevocoaching Everun Nederland ADS Inspectie Endless webdesign Cadema Dakwerken Farm Date Mobieletribune SailBest Tarieven specialist Dop en Erwt Chalet 15 Comfortboats