Home
Home
Menu
Gelderse Diep

Amateurschrijvers Flevoland maken kans op Andries Greinerprijs

andriesgreiner.jpg Amateurschrijvers uit Flevoland hebben tot 7 oktober de tijd om hun verhaal voor de IVIO Andries Greiner Prijs 2018 in te sturen. Zij maken in twee categorieën kans op een prijs van 1250 euro. Dit jaar kunnen de deelnemers kiezen uit twee thema’s: ‘Water’ en ‘Dijk’. Deze thema’s zijn geïnspireerd door d e viering van 100 jaar Zuiderzeewet dit jaar. De winnaars van de IVIO Andries Greinerprijs 2018 worden in november bekend gemaakt.
De IVIO Andries Greiner Prijs is vernoemd naar voormalig IVIO-directeur Andries Greiner. De literaire prijs is bedoeld voor aankomend Flevolands schrijftalent en is inmiddels een jaarlijks terugkerende traditie. Voor tal van amateurschrijvers uit Flevoland is het een literaire uitdaging waarmee zij hun schrijfvaardigheid en verhaaltalent kunnen testen.

Geldprijs en oorkonde
De schrijfwedstrijd kent twee categorieën: tot 18 jaar en 18 jaar en ouder. De winnaars in beide leeftijdsgroepen ontvangen een geldprijs van 1250 euro en een oorkonde. De inzendingen worden beoordeeld door een jury die bestaat uit Andries Greiner (voorzitter), Marion Wichard. Henk Soomers en de winnaars van 2017: Marit Kamstra en Bram Koedam.

Prijsuitreiking
Schrijvers kunnen hun bijdrage inzenden tot zondag 7 oktober om 0.00 uur. De prijsuitreiking is eind november. Meer informatie is te vinden op de website van de IVIO Andries Greiner Prijs 2018. Daar kunnen ook de verhalen worden ingestuurd: www.ivio-andriesgreinerprijs.nl

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie




Premium bedrijven

Nijk Agrarische Dienstverlening Cadema Dakwerken Endless webdesign Comfortboats Robert Vijn Traktoren SailBest Flevocoaching Maria Schlepers De meiden Tarieven specialist ADS Inspectie Pieter Bosch fotografie Dop en Erwt Farm Date Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken Everun Nederland Mobieletribune Chalet 15