Home
Home
Menu
Gelderse Diep

Atelierroute Lelystad!

 Op zaterdag 3 en zondag 4 oktober gaan de deuren van de 21 deelnemerslocaties van de eerste Flevolandbrede editie van Atelierroute Lelystad open voor het publiek. Bezoekers zijn van harte welkom bij de ruim 65 deelnemende kunstenaars. Op een aantal locaties kan ook geluisterd worden naar muziek, poëzie of een lezing.

 Er zijn 21 deelnemerslocaties, met ca. 3-5 deelnemers per locatie. Op alle locaties zijn verschillende soorten kunst te zien. Details over de deelnemers en deelnemerslocaties zijn te vinden in de breed verspreide ARL-brochure met plattegrond, en op de website, www.atelierroutelelystad.eu. Ook zijn tijdens het ARL-weekend op alle deelnemerslocaties nog brochures te verkrijgen.


Vanwege het 10-jarig jubileum kunt u, vinden er, behalve de exposities van beeldende kunst, op diverse locaties ook miniconcerten, poëzie of lezingen plaats. Dit jubileumprogramma is te downloaden vanaf de website. Bijzonder vermeldenswaard is de openbare repetitie van het FJSO (Flevolands Jeugd Symfonie Orkest) in de Kubus op zaterdagmorgen 3 oktober, die duurt tot half een.
Alle deelnemerslocaties zijn goed herkenbaar aan roze ARL-banieren en raamposters. Bezoekers die de locaties op de fiets willen bezoeken, kunnen de beschrijving van een fietsroute downloaden, en daar naar eigen keuze een deel van volgen.
De organisatie, Stichting Culturale, wil heel graag leren van de ervaringen van de bezoekers! Op alle locaties zullen enquêteformulieren liggen, die terplekke op papier, of later digitaal, ingevuld kunnen worden. Hiermee wil de organisatie dit evenement steeds verder blijven verbeteren.

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

Opel treffen Pieter Bosch fotografie Maria Schlepers Maxi Trade Endless webdesign Money logistics De meiden Flevocoaching Nijk Agrarische Dienstverlening Mobieletribune Everun Nederland Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken Farm Date Dop en Erwt Cadema Dakwerken Robert Vijn Traktoren S.j.H  Sociaal Juridische Hulpverlening Maxi Schilderwerken Comfortboats Flevoflex