Home
Home
Menu
Gelderse Diep

Bedrijfskring Lelystad organiseert Elly Jonkmanlezing

Elly Jonkman was vicevoorzitter van de Bedrijfskring Lelystad en voorzitter van de Commissie Lelystad Airport. Zij overleed onverwacht in oktober 2012. Om haar nagedachtenis te eren organiseert de Bedrijfskring Lelystad de Elly Jonkmanlezing. Deze lezing wordt op 6 november 2013 gehouden door de heer Coert Munk, vm. directeur van Vliegveld Teuge. Dat gebeurt op Lelystad Airport, Arendweg 7 te Lelystad. Aanvang is 15.00 uur.

Als coreferent treedt de heer Arend van der Meer, directeur AIS Flight Academy en zij spreken over het thema: Is general aviation een stiefkind?

 

In Nederland zijn 3000 sportvliegtuigen, zakentoestellen, helicopters, ultralights , etc. Het verzamelbegrip is general aviation (GA). Voor deze deelsector heeft de Nederlandse overheid geen structureel beleid. Het is dan ook deze groep luchtruimgebruikers die steeds moet wijken voor de grotere toestellen. Verkeersleiding Nederland vraagt voortdurend aan de GA flexibliteit, maar daar staat niets tegenover. GA is een stiefkind. In zijn lezing zal Coert Munk op deze problematiek ingaan.


Arend van der Meer zal reageren en zijn visie geven.

Programma:
14.30 uur – ontvangst
15.00 uur – welkom en opening door Andries Greiner, voorzitter Bedrijfskring lelystad
15.10 uur – lezing Coert Munk
15.40 uur – coreferaat Arend van der meer
16.00 uur – in gesprek met de zaal
16.30 uur – informeel

Deelname aan de bijeenkomst is kosteloos. Voor de consumpties wordt een bescheiden bijdrage gevraagd.
Aanmelden voor 1 november a.s. bij Sandra Winter, info@bedrijfskring.nl

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

ADS Inspectie De meiden Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken SailBest Chalet 15 Mobieletribune Pieter Bosch fotografie Robert Vijn Traktoren Tarieven specialist Dop en Erwt Endless webdesign Everun Nederland Flevocoaching Comfortboats Farm Date Cadema Dakwerken Maria Schlepers Nijk Agrarische Dienstverlening