Home
Home
Menu
Gelderse Diep

BNR Nieuwsradio aanwezig op Zeilschip Bounty!

Dinsdag 3 mei zal BNR Nieuwsradio een uitzending verzorgen tijdens het netwerk evenement aan boord van Zeilschip Bounty.

Het is een radioprogramma voor en door ondernemers in Nederland en wekelijks wordt een andere regio aangedaan. Landelijke actualiteiten en beslissingen worden aan de kaak gesteld waarbij besproken wordt hoe hier lokaal invulling aan gegeven wordt.

 

Tijdens de uitzending van BNR Gangmakers zullen er 4 gasten plaatsnemen bij presentator Maarten Bouwhuis. De vier gasten zijn zogeheten ‘ondernemersboegbeelden’: ondernemers die lokaal hun sporen hebben verdiend en met hun kennis en ervaring de discussie vooruit helpen. Ook is er is een 5e microfoon aanwezig, een interruptiemicrofoon, voor deelnemers die een bijdrage willen leveren aan de discussie. Het thema wat aan bod komt betreft crowdfunding en andere alternatieve financieringsvormen.


Bent u ondernemer uit de regio (geen ZZP-er) en wilt u naast het netwerken met collega ondernemers ook deelnemen aan een discussie over landelijke actualiteiten en beslissingen welke ook invloed hebben op uw bedrijfsvoering, dan kunt u zich nog aanmelden voor dit kosteloze evenement aan boord van Zeilschip Bounty gelegen in de Bataviahaven te Lelystad. Dit is tevens een uitgelezen kans om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij andere ondernemers in heel Nederland. Inschrijven kan via: http://zeilschipbounty.nl/evenementen/netwerken-op-zeilschip-bounty

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

Nijk Agrarische Dienstverlening Flevocoaching Dop en Erwt De meiden Pieter Bosch fotografie Tarieven specialist Maria Schlepers Robert Vijn Traktoren Farm Date Cadema Dakwerken Comfortboats Mobieletribune ADS Inspectie Everun Nederland Chalet 15 Endless webdesign SailBest Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken