Home
Home
Menu
Gelderse Diep

Bounty zet ziekenhuispersoneel Lelystad in het zonnetje!

mcgroep-t-181206-2052-01.jpg “Het was grandioos” “Ons afscheidsfeest is onvergetelijk” “Emotioneel maar zo dankbaar” waren een paar reacties van het SEH personeel.
Het gehele team van de Spoed Eisende Hulp was afgelopen donderdagavond welkom aan boord van zeilschip Bounty. Dankzij Alex van Klaveren en zijn crew wist hij dit team wat noodgedwongen uit elkaar gaat, door het faillissement van de Mc Groep te Lelystad, in het zonnetje te zetten.

Zeilschip Bounty welke al jaren in de Lelystadse haven ligt te pronken, heeft een bijzonder team van het failliete ziekenhuis in het zonnetje gezet. Alle medewerkers van de Spoedeisende Hulp waar al veel over in de publiciteit te lezen valt, mochten een avond lang genieten van al het moois wat Bounty te bieden heeft. Het zijn zware tijden en hoe fijn is t als je nog 1 keer samen een knalfeest hebt op een geweldig schip als Bounty. Alex heeft er alles aan gedaan, denk aan reductie van prijzen, entertainment, heerlijk eten en drinken, privé-kok en uitbreiding uren, het hele schip voor het team, het kon niet op. Namens het hele SEH team : BEDANKT Alex!


Meer informatie kijk op: www.zeilschipbounty.nl/weblog
 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

ADS Inspectie Everun Nederland Pieter Bosch fotografie Robert Vijn Traktoren De meiden SailBest Cadema Dakwerken Mobieletribune Tarieven specialist Farm Date Dop en Erwt Chalet 15 Maria Schlepers Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken Nijk Agrarische Dienstverlening Endless webdesign Comfortboats Flevocoaching