Home
Home
Menu
Gelderse Diep

Cabaretier en TV-corifee Paul de Leeuw in Agora

Met trots kondigt Agora een extra ingelaste voorstelling aan voor het theaterseizoen 2011-2012. Op dinsdag 20 maart 2012 komt Paul de Leeuw naar Lelystad met zijn nieuwe cabaretprogramma ‘Poephoofd’. Zijn televisie-programma's en muziek zijn veelvuldig bekroond. Hij is herhaaldelijk uitgeroepen tot populairste presentator/ televisiepersoonlijkheid in Nederland en populairste buitenlandse presentator in België. Na jaren is het eindelijk weer tijd voor theater. Eén ding is zeker: waar Paul het podium betreedt gaat de zon weer schijnen en regent het glimlachen!

Er zijn 50 redenen om naar deze nieuwe theatershow van Paul de Leeuw te komen. We noemen er een paar: hij speelt weer zelf piano! En geeft het publiek de kans hem te begeleiden op piano, accordeon of klarinet. Paul praat openhartig over zijn gezin, duur vlees, orgasmes, augurken, de adoptiemaffia, en waarom hij Armani-onderbroeken haat. En hij wordt dit seizoen 50. Maar de belangrijkste reden is het plezier wat Paul de Leeuw met zich meebrengt wanneer hij het toneel bestijgt.

Vanaf 1 juni start de kaartverkoop voor Paul de Leeuw. Entreeprijs € 32,50. Kaarten (maximaal 2 p.p.) zijn te bestellen via de website van Agora: www.agora-lelystad.nl, aan de theaterkassa (Agorabaan 12) van ma t/m za van 14.00 – 17.00 uur, of telefonisch op: 0320 – 239 239. Agora is gesloten van donderdag 2 juni t/m zondag 5 juni.
 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

Flevocoaching Pieter Bosch fotografie Maria Schlepers Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken Cadema Dakwerken Chalet 15 SailBest Robert Vijn Traktoren Dop en Erwt Farm Date De meiden Endless webdesign ADS Inspectie Tarieven specialist Comfortboats Nijk Agrarische Dienstverlening Everun Nederland Mobieletribune