Home
Home
Menu
Gelderse Diep

De bekende FRIS-Feesten veroveren Nederland

Het blijft de gemoederen bezighouden: Jongeren & Alcohol. Sinds maart 2007 organiseert FRIS de zogenaamde FRIS-Feesten. Deze evenementen bieden jongeren van 12 t/m 15 jaar de mogelijkheid om, op een verantwoorde manier, kennis te maken met het uitgaansleven. Het motto: Geen alcohol, Geen Drugs, Gewoon FRIS!! Vanaf september 2012 zal ook het Flevolandse Lelystad kennis maken met deze FRIS-Hype!!

FRIS is inmiddels actief in meer dan 18 steden door Nederland en België. Op 28 september a.s. beleeft ook het prachtige Lelystad haar allereerste FRIS-Feest. Theater Agora vormt het decor van deze onvergetelijke avond, waar vanaf 19.30uur de deuren open staan voor alle 12 t/m 15 jarigen uit Lelystad en omgeving.

Op deze eerste editie zullen een aantal van de beste DJ’s en artiesten van Nederland aanwezig zijn. Tussen 19.30uur en 00.30uur kunnen de bezoekers genieten van o.a. DJ Gijs Scheeringa. Scheeringa is al jaren een vast gezicht op de FRIS-Feesten en heeft met zijn house- en urbanbeats al bewezen dat het een groot talent is! Ook de FRIS-residents DJ Rufus Riley en DJ DubbelFRIS zullen voor het eerst hun kunsten achter de draaitafels komen vertonen in Lelystad. De avond wordt vocaal begeleid door de beste MC van ons land: Massive MC!

De voorverkoopprijs is €10 (ex fee) en deze kaarten zijn verkrijgbaar via www.wijzijnfris.nl en bij alle Free Record Shop filialen in Nederland. Voor deze eerste editie is ook een speciale kortingsactie in het leven geroepen. Bij het bestellen van minimaal 4 kaarten via onze website krijg je 10% korting en betaal je dus maar €9 per kaartje!!
 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

Tarieven specialist Everun Nederland Flevocoaching Endless webdesign Cadema Dakwerken Chalet 15 Robert Vijn Traktoren Pieter Bosch fotografie Nijk Agrarische Dienstverlening Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken SailBest Maria Schlepers Comfortboats De meiden Farm Date Dop en Erwt ADS Inspectie Mobieletribune