Home
Home
Menu
Gelderse Diep

Derde ABN-AMRO Wintercup -met Zwarte Piet- bij AV Spirit Lelystad

Op zondag 1 december staat de 206e ABN-AMRO Wintercup op het programma. Dat deze recreatieve hardloopwedstrijd tot ver over de provincie- en zelfs landsgrenzen aanspreekt, blijkt uit het feit dat bij de tweede editie op 3 november jl. deelnemers uit Gelderland, Friesland en zelfs Frankrijk verschenen.

Vanwege het prijsverschil in het te betalen inschrijfgeld en een vlottere afhandeling bij het inschrijfbureau is het raadzaam om gebruik te maken van de mogelijkheid tot voorinschrijving via de website www.avspiritlelystad.nl. Dit is mogelijk tot vrijdagavond 29 november 23:59 uur en je bespaart zo € 1,50 en wachttijd bij het inschrijfbureau. Voor de jongste deelnemers die aan de start verschijnen bij de ABN-AMRO Wintercup over 800 meter kan het maar zo zijn dat er een verfrissend Sinterklaaspresentje in ontvangst kan worden genomen. Nog een reden om lief en sportief te blijven. Naar verluidt, zal het presentje worden uitgedeeld door Zwarte Piet. Met Sinterklaas zijn de onderhandelingen over zijn komst op het moment van schrijven van dit artikel nog gaande.

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

Nijk Agrarische Dienstverlening Pieter Bosch fotografie Chalet 15 Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken Dop en Erwt Robert Vijn Traktoren Endless webdesign SailBest Everun Nederland Comfortboats De meiden ADS Inspectie Cadema Dakwerken Flevocoaching Maria Schlepers Tarieven specialist Mobieletribune Farm Date