Home
Home
Menu
Gelderse Diep

Drie snel groeiende bedrijven KMM-groep in de prijzen

IVIO-Wereldschool, Karmac Facilitair en Prosu Media Producties behoren tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland en zijn daarmee FD Gazellen. De prijzen voor de financiële hoogvliegers van Nederland worden jaarlijks uitgereikt door het Financieele Dagblad (FD).  De drie KMM-bedrijven kregen hun onderscheiding verleden week tijdens de feestelijke uitreiking van de FD Gazellen Awards voor de regio West in Theater Amsterdam. De regio West omvat de provincies Flevoland, Noord –en Zuid-Holland.
Jaarlijks reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Om als FD Gazelle in aanmerking te komen moeten ondernemingen binnen drie jaar een omzetgroei van minimaal 20% realiseren, een positief netto resultaat behalen en financieel gezond zijn. Deze beoordeling wordt ondersteund door de database van Graydon, waarin financiële gegevens van 2 miljoen actieve Nederlandse bedrijven zijn opgenomen.

Ran Siderius, financieel manager van de KMM-groep toonde zich zeer verheugd met de bereikte resultaten van IVIO-Wereldschool, Karmac Facilitair en Prosu Media Producties “Het zijn alle drie bedrijven met een relatief jong management. Zij zien de kansen in de markt en weten daarop snel te reageren, hetgeen zich vertaalt naar omzetgroei en fraaie financiële resultaten”, zegt hij.

Karmac Facilitair
Willem Knemeijer, algemeen manager van Karmac Facilitair zegt: “Met advies op maat over archiefopslag en praktische oplossingen helpt Karmac Facilitair bedrijven en instellingen van hun ruimteprobleem af. We zitten in een groeisegment. Doordat steeds meer wordt overgeschakeld op digitale archivering en –verwerking, neemt de vraag naar de fysieke archiefopslag die efficiënt toegankelijk en 24/7 raadpleegbaar is flink toe.”

IVIO-Wereldschool
Aarti Shamlal - Bagoe van IVIO-Wereldschool toont zich zeer verheugd met de bereikte resultaten: “Nederlandse kinderen die in het buitenland wonen maken steeds meer gebruik van de lesprogramma’s van de Wereldschool. Zonder Nederlandse lessen lopen kinderen immers snel een taalachterstand op. Ook de woordenschat en vooral de schrijfvaardigheden ontwikkelen zich minder snel of helemaal niet, waardoor problemen ontstaan bij terugkeer in Nederland. Vooral de laatste tijd neemt de populariteit van de Wereldschool toe: we bieden nu afstandsonderwijs in meer dan 120 landen.”

Prosu Media Producties
Henk Stoel, algemeen manager van Prosu Media Producties: “We zijn een innovatieve uitgever die succesvol is in meerdere sectoren. Met zes vaktijdschriften hebben we een stevige positie in de agrarische sector. Dit jaar hebben we onze basis verder verstevigd met de overname van het vaktijdschrift Clean Totaal. De schoonmaakbranche en de agribusiness hebben raakvlakken en de synergie zetten wij graag om in een verdere verbetering van ons resultaat.”

Over de KMM-groep
KMM (Kennis, Marketing, Media) is een snelgroeiende en innovatieve bedrijvengroep in Flevoland. Er werken ruim 450 medewerkers, verdeeld over vier sterke labels, te weten: IVIO, Metafoor, Karmac en Prosu. Deze vier labels zijn met zestien bedrijven landelijke en internationaal actief. De KMM Groep is doorlopend op zoek naar jong talent. Solliciteren? Ga naar www.kmmgroep.nl/vacatures

 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

Nijk Agrarische Dienstverlening Endless webdesign Dop en Erwt Everun Nederland Robert Vijn Traktoren Tarieven specialist Cadema Dakwerken SailBest Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken Mobieletribune Farm Date Chalet 15 Flevocoaching Pieter Bosch fotografie De meiden ADS Inspectie Comfortboats Maria Schlepers