Home
Home
Menu
Gelderse Diep

Eerste jaar voor Agora als bioscoop succesvol

Mede dank zij ‘De Nieuwe Wildernis’ ruim 50.000 bezoekers. Agora Bioscoop blikt terug op een bijzonder goed bioscoopjaar. Vlak voor de jaarwisseling werden zowel de 50.000e filmbezoeker verwelkomd in Agora, als de 15.000e bezoeker voor de bioscoophit ‘De Nieuwe Wildernis’. Twee belangrijke mijlpalen voor de bioscoop die nog maar één jaar in bedrijf is. De gelukkige filmbezoekers zijn door directeur Jan Gras in het zonnetje gezet.

Bijzonder was de landelijke premiere voor kinderen van de documentaire ‘De Nieuwe Wildernis’ waar veel landelijke media aandacht hebben besteed. Ook de kinderactiviteiten rondom andere films, die Agora Bioscoop elke schoolvakantie organiseert, blijken een schot in de roos te zijn. De activiteiten, variërend van koekjes bakken, 3D Behind the Scene en verkleedwedstrijden tot knutselen, voorzien duidelijk in een behoefte voor (jonge) gezinnen. Daarnaast konden de filmspecials zoals de Ladies Night, Beer Burgers & Blockbusters, Mega Kids Event, de Surinaamse avond rond ‘Hoe Duur Was De Suiker’ en The Hobbit Marathon rekenen op een flinke opkomst. In het nieuwe jaar kunnen filmliefhebbers zeker weer rekenen op mooie filmspecials. Ook de samenwerking met de Stichting Filmtheater Lelystad die na de overstap van Utopolis naar Agora nu wekelijks films vertoont levert een belangrijke bijdrage aan het succes van Agora als bioscoop.


De 50.000ste bioscoopkaart werd gekocht door mevrouw Koster uit Lelystad. Zij is op feestelijke wijze in de bloemetjes gezet door Jan Gras, directeur van Agora, en mag met haar gezin de hele maand februari gratis naar de bioscoop. De 15.000e bezoeker van ‘De Nieuwe Wildernis’ is de heer Boomsma uit Lelystad. Hij ontving het boek ‘De Oostvaardersplassen’ met foto’s van Ruben Smit (co-regisseur van ‘De Nieuwe Wildernis’).
 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

SailBest Flevoflex Maxi Schilderwerken Mobieletribune Pieter Bosch fotografie Flevocoaching Endless webdesign S.j.H  Sociaal Juridische Hulpverlening Money logistics Everun Nederland Dop en Erwt Opel treffen Maxi Trade Robert Vijn Traktoren De meiden Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken Maria Schlepers Cadema Dakwerken Nijk Agrarische Dienstverlening Farm Date