Home
Home
Menu
Gelderse Diep

Exclusief vuurwerkspectakel met zeil- partyship Bounty

Dit jaar biedt zeilschip Bounty de mogelijkheid om het jaarlijkse kermis vuurwerk op vrijdag 12 augustus op zeer unieke wijze vanaf het water te beleven met een luxe “Champagne & amuse” cruise.

Dit jaar biedt zeilschip Bounty de mogelijkheid om het jaarlijkse kermis vuurwerk op vrijdag 12 augustus op zeer unieke wijze vanaf het water te beleven met een luxe “Champagne & amuse” cruise. Vanuit de oude haven van Hoorn vertrekt de Bounty om culinair te genieten onder begeleiding van een live DJ en een spetterende LED-lichtshow, welke gesponsord wordt door het bedrijf Event LedLight te Lelystad.

Om 20.00 uur is er ontvangst met champagne om vervolgens te vertrekken voor een zeer exclusieve zeiltocht over het Markermeer. In ontspannen sfeer aan de bar of buiten op het dek, worden er diverse verse amuses en andere lekkernijen geserveerd. Tijdens de zonsondergang wordt de aan boord aanwezige LED-verlichting langzaam zichtbaar en zorgt voor een bijzondere ambiance. Terwijl een DJ voor zomerse muziek zorgt wachten we tot het vuurwerkspectakel losbarst. Vervolgens zal de Bounty terug varen naar de haven waar we om 23.59 uur zullen aanmeren.

Reserveer nu het beste uitzicht en geniet van een onvergetelijke avond aan boord van zeilschip Bounty. Kaarten zijn verkrijgbaar voor slechts €69,- p.p. inclusief ontvangst met champagne, vaartocht, diverse amuses en drankjes. Kaarten zijn verkrijgbaar via Toeristisch Informatie Punt Oostereiland, Schuijteskade 1 te Hoorn. Voor informatie en reserveringen; 0229-216527 of info@partyshipbounty.nl.
 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

Endless webdesign Mobieletribune De meiden Dop en Erwt Nijk Agrarische Dienstverlening Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken Farm Date Flevocoaching Cadema Dakwerken Comfortboats Everun Nederland Pieter Bosch fotografie SailBest Robert Vijn Traktoren Tarieven specialist Chalet 15 Maria Schlepers ADS Inspectie