Home
Home
Menu
Gelderse Diep

Expositie Kunst Route Lelystad in het stadhuis

In maart 2013 bestaat Kunst Route Lelystad één jaar. De deelnemers aan de Kunstroute vieren dit met een gezamenlijke expositie in de hal van het stadhuis.

Daarmee zijn ze de eerste externe partij die sinds lang weer in het stadhuis exposeert.

Elke laatste zondagmiddag van de maand kan publiek in Lelystad een rondje kunst doen en een keuze maken uit vele open ateliers.

De tentoonstelling in het stadhuis is een kleurrijke mix die laat zien hoe veelzijdig het aanbod van Kunst Route Lelystad is.

Dinsdag 5 maart om 18.30 uur verricht wethouder cultuur Jop Fackeldey de officiële opening.
Allen die in kunst zijn geïnteresseerd, zijn van harte welkom om dit bij te wonen en kunnen zich aanmelden bij kunstroutelelystad@gmail.com. De expositie is te bekijken van 2 maart tot 30 april 2013. Het stadhuis is op werkdagen geopend van 09.00-17.00 uur, op donderdag tot 20.00 uur
 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

Maria Schlepers Robert Vijn Traktoren Comfortboats Flevoflex Chalet 15 Pieter Bosch fotografie Money logistics Flevocoaching Everun Nederland Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken Dop en Erwt Endless webdesign Cadema Dakwerken De meiden Farm Date Mobieletribune LoveInCare Nijk Agrarische Dienstverlening Opel treffen SailBest