Home
Home
Menu
Gelderse Diep

Expositie van Pieter Bosch Fotografie in St Jansdal in Lelystad van 11 april tot 7 juli

_END2544-3-bewerkt-bewerkt.jpg Pieter Bosch is verheugd om een fotografie-expositie in het St Jansdal te presenteren. De tentoonstelling, die van 11 april tot 7 juli 2023 te zien zal zijn, toont een selectie van werken van deze fotograaf uit Dronten. Pieter Bosch is een gerenommeerde natuurfotograaf. Met een carrière van meer dan twintig jaar heeft hij een uniek oog voor detail ontwikkeld dat zich vertaalt in prachtige natuurfoto's.
 
De tentoongestelde werken variëren van landschappen tot vogelportretten. Elk beeld vertelt een eigen verhaal en neemt de kijker mee op een reis door de lens van Pieter Bosch.
 
De expositie is een samenwerking tussen het ziekenhuis en de fotograaf. Het ziekenhuis is trots om te kunnen bijdragen aan het creëren van een inspirerende en rustgevende omgeving voor patiënten, bezoekers en medewerkers.
 
Bezoekers zijn van harte welkom om de expositie te bekijken tijdens de openingstijden van het ziekenhuis. De toegang is gratis en de werken zijn te vinden op verschillende locaties binnen het ziekenhuis.
 
Voor meer informatie over de tentoonstelling kunt u contact opnemen met het ziekenhuis St Jansdal of Pieter Bosch Fotografie.
 
Contactgegevens:
Ziekenhuis St Jansdal
Ziekenhuisweg 100
8233 AA Lelystad
www.stjansdal.nl
 
Pieter Bosch fotografie
Drieslag 30
8251 JZ Dronten
Tel 0321-336 321
info@pieterbosch.nl
www.pieterbosch.nl
 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

Tarieven specialist SailBest Farm Date Pieter Bosch fotografie Comfortboats Everun Nederland Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken ADS Inspectie Cadema Dakwerken Maria Schlepers Endless webdesign Nijk Agrarische Dienstverlening Chalet 15 Robert Vijn Traktoren Mobieletribune De meiden Dop en Erwt Flevocoaching