Home
Home
Menu
Gelderse Diep

FILMFESTIVAL OP 16 JUNI ONDER HET VERLATEN STATION LELYSTAD ZUID

Een verlaten station, Lelystad Zuid in “the middle of nowhere”, een geheimzinnige plek waar van alles kan gebeuren...

Op zaterdag 16 juni is het verlaten station het decor, onderwerp, en thema voor verrassende films van de leerlingen van de Scholengemeenschap Lelystad (SGL). De Barak en Cultuur-spoor Nieuwland nodigen de leerlingen van de SGL uit om een preview te houden. In september wordt voor de achtste keer dit jaar het NFFS in het Agora Theater gehouden. Op 16 juni tonen de leerlingen hun eigen gemaakte korte films met het Verlaten Station als onderwerp en nemen u mee op reis, laten u griezelen en laten het spoken.


Dus kom kijken en geniet van een zomeravond vol spanning en cultuur die wordt afgesloten door DJ Felix, een DJ die van treinen houdt!


Als voorproefje: bekijk de trailer van één van de films: http://www.youtube.com/watch?v=39PZXhwtHRs


PROGRAMMA
19:00 uur inloop op het Verlaten Station Lelystad Zuid
19:30 uur start filmprogramma
20:30 uur DJ Felix
21:30 uur afsluiting


Locatie: Verlaten Station Lelystad Zuid, volg bij de rotonde Middendreef/Larserdreef de zand weg langs het spoor. Stoelen, wc en non-alcohol versnaperingen zijn aanwezig.


Entree is gratis, u wordt verzocht zich aan te melden via: contact@debarak.nl
 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

Robert Vijn Traktoren Dop en Erwt ADS Inspectie Farm Date Chalet 15 De meiden Everun Nederland Pieter Bosch fotografie Comfortboats Nijk Agrarische Dienstverlening Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken SailBest Mobieletribune Tarieven specialist Cadema Dakwerken Maria Schlepers Endless webdesign Flevocoaching