Home
Home
Menu
Gelderse Diep

Fotowedstrijd verlaten station Lelystad Zuid

Inzenden tussen 1 maart en 1 juni 2012

De Barak organiseert in samenwerking met Cultuurspoor Nieuwland, een fotowedstrijd rondom het verlaten station Lelystad Zuid. In de nieuwbouwwijk Warande ligt het verlaten station Lelystad Zuid. Dit nooit afgebouwde monument heeft geen duidelijke functie maar wordt wel gebruikt! Het inspireert graffiti-artiesten, urban explorers en fotografen. Zij gebruiken het station als onderwerp voor kunstuitingen en als ontmoetingsplaats.

Met de organisatie van de fotowedstrijd willen De Barak en Cultuurspoor Nieuwland (CSNL) laten zien hoe het verlaten station als culturele locatie ingezet kan worden en willen bekendheid geven aan de creatieve sfeer die rond het monumentale bouwwerk hangt. Uit de inzendingen wordt door een nominatiecommissie een keuze gemaakt die aan een vakjury wordt overlegd. Deze zal uit de selectie de winnende foto kiezen die op 8 september, tijdens de Open Monumentendagen, wordt onthuld. Ook worden de ingezonden foto’s beoordeeld door een publieksjury. Via www.debarak.nl kan het publiek stemmen op de genomineerde foto’s voor de publiek prijswinnaar.

De jury prijswinnaar ontvangt een iPad 2.
De publiek prijswinnaar ontvangt een LOMO “La Sardina” Camera.

Beide winnaars ontvangen:

  • • Een expositie in het verlaten station Lelystad Zuid
  • • De winnende foto’s en foto’s met een eervolle vermelding worden op een banier langs het spoor nabij station Lelystad Centrum getoond.


Kijk voor meer informatie en uitgebreide wedstrijdvoorwaarden op: www.debarak.nl/fotowedstrijd.
 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

Comfortboats SailBest Dop en Erwt Nijk Agrarische Dienstverlening Tarieven specialist De meiden Flevocoaching Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken Everun Nederland Farm Date Cadema Dakwerken Maria Schlepers Chalet 15 Endless webdesign ADS Inspectie Mobieletribune Robert Vijn Traktoren Pieter Bosch fotografie