Home
Home
Menu
Gelderse Diep

Groot regionaal banenevent op 19 september in Lelystad

Lelystad, 7 september 2017 -- Op 19 september organiseert Flevoland Werkt! in Lelystad een Regionaal Banenevent. In het stadhuis en buiten op het Stadhuisplein zullen circa vijftig bedrijven en instellingen uit heel Flevoland zich presenteren aan werkzoekenden in zijn algemeenheid en in het bijzonder aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die in het kader van de Banenafspraak aan werk worden geholpen.
  Minisymposium over inclusief werkgeverschap In de ochtend is er in het Stadhuis een minisymposium speciaal voor Flevolandse werkgevers. Onder de titel ‘Op weg naar Inclusief Werkgeverschap’ en aan de hand van enkele presentaties uit de praktijk discussiëren de werkgevers over de mogelijkheden en kansen van de inclusieve arbeidsmarkt waarin niemand aan de kant staat. De inclusieve arbeidsmarkt biedt bovendien een oplossing voor de huidige krapte op de arbeidsmarkt.
 
Interessante workshops voor werkzoekenden In de middag van 14.00 tot 17.00 uur is er een banenmarkt zowel voor regulier werkzoekenden als voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In het Stadhuis worden verschillende interessante workshops voor werkzoekenden gegeven, met praktische informatie zoals over netwerken, pitchen en profileren. Maar ook educatieve workshops over je persoonlijke effectiviteit. Bovendien zullen er inspiratieve workshops plaatsvinden met Michaelrobbert Brans,  ondernemer en sporter met een beperking of liever gezegd een adaptive sporter. Hij verkreeg landelijke bekendheid als éénbenige deelnemer aan de Nederlandse versie van American Ninja Warrior dat door SBS6 werd uitgezonden.
 
Presentaties en demonstraties op Stadhuisplein Op het Stadhuisplein presenteren verscheidene bedrijven met vacatures zich in pagodetenten, zijn er demonstraties en er is een podium voor de muzikale omlijsting van het evenement. Er zullen zo’n 50 Flevolandse bedrijven op het banenevent aanwezig zijn. Zij zijn geclusterd rond techniek, detailhandel/horeca, agrifood, transport/logistiek en zorg.
 
Aanmelden bedrijven en werkzoekenden
Bedrijven met vacatures  -  regulier en/of banenafspraak - die graag kennis willen maken met talentvolle mensen, kunnen zich voor de banenmarkt via www.flevolandwerkt.info  aanmelden. Werkzoekenden zijn vanzelfsprekend van harte welkom. Ook zij kunnen zich aanmelden via de website van Flevoland Werkt!, waar zij zich ook voor het bijwonen van één of meerdere interessante workshops kunnen aanmelden.
 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

Robert Vijn Traktoren Cadema Dakwerken Nijk Agrarische Dienstverlening Endless webdesign Maria Schlepers De meiden Everun Nederland SailBest Mobieletribune Tarieven specialist Farm Date Dop en Erwt Chalet 15 Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken Flevocoaching ADS Inspectie Comfortboats Pieter Bosch fotografie