Home
Home
Menu
Gelderse Diep

Halloween Lelystad

 Jamsessions Harry met Ruud organiseert op 3 november aanstaande, in samenwerking met Milka van Putten, dit jaar voor de vijfde keer hét Halloween feest van lelystad.

Jamsessions Harry met Ruud organiseert op 3 november aanstaande, in samenwerking met Milka van Putten, dit jaar voor de vijfde keer hét Halloween feest van lelystad. Cafe Sport aan de passage 8, wordt omgetovert in een sfeervolle gelegenheid in Halloweenstijl. Met heerlijke hapjes in Halloween stijl. Het feest begint om 20.00 uur en valt samen met de gebruikelijke Jamsession, met tal van muzikanten uit Lelystad en omgeving.

 

Gasten wordt niet verplicht verkleed te komen, maar de organisatie zou het wel op prijs stellen, want verklede gasten maken het evenement nog feestelijker.


Milka van Putten begon vijf jaar geleden met de eerste editie van dit Halloween gebeuren en de afgelopen jaren is dit evenement gegroeid tot een populair feest..

 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie




Premium bedrijven

Cadema Dakwerken Tarieven specialist Chalet 15 Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken ADS Inspectie Endless webdesign De meiden Mobieletribune Dop en Erwt Farm Date Pieter Bosch fotografie SailBest Everun Nederland Comfortboats Flevocoaching Maria Schlepers Nijk Agrarische Dienstverlening Robert Vijn Traktoren