Home
Home
Menu
Gelderse Diep

Inschrijving Tour of Art Flevoland 2024 geopend!

​Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober vindt de Tour of Art Flevoland 2024 plaats: de 19e editie van het grootste evenement op het gebied van Beeldende Kunst in Flevoland. Alle beeldend kunstenaars, zowel amateurs als professionele kunstenaars, die in Flevoland wonen en/of daar een vast atelier hebben waar zij hun kunst maken, worden van harte uitgenodigd om in te schrijven.

De inschrijving is gestart op 28 januari 2024. Inschrijven is mogelijk tot en met 2 maart. De Tour of Art Flevoland biedt beeldend kunstenaars de mogelijkheid om hun werk te laten zien aan mensen die graag naar kunst kijken, en te praten met mensen die in kunst geïnteresseerd zijn. Tijdens het eerste weekend van oktober, 5 en 6 oktober, kunnen tientallen Flevolandse kunstenaars exposeren op een van de deelnemerslocaties van de Tour of Art. Daarnaast zullen er dit jaar 2 of 3 gastkunstenaars van buiten Flevoland uitgenodigd worden.

Alle deelnemerslocaties zijn in Lelystad. Alle inschrijvingen worden beoordeeld door een commissie van drie onafhankelijke en jaarlijks wisselende, ervaren beoordelaars, die een advies uitbrengen aan het bestuur. Op basis hiervan maakt het bestuur de selectie voor deelname. Deze ballotage heeft als doel om de kwaliteit van de getoonde kunst hoog te houden.

Bij de indeling van de deelnemende kunstenaars over de beschikbare locaties wordt ervoor gezorgd dat er op elke locatie meerdere kunstvormen te zien zijn. Daarmee worden alle locaties zo aantrekkelijk mogelijk voor de bezoekers. De organisatie hoopt ook dit jaar weer veel kunstenaars te mogen verwelkomen, waaronder hopelijk ook weer veel uit Almere.

Bent u beeldend kunstenaar, woont u in Flevoland of hebt u daar uw vaste atelier, en zou u graag mee willen doen, kijk dan op de website van Tour of Art Flevoland, www.tourofartflevoland.nl, voor de deelnemersvoorwaarden en het inschrijfformulier. Inschrijving is mogelijk tot en met 2 maart. Het bericht onder de aandacht brengen van andere kunstenaars wordt uiteraard zeer gewaardeerd.
Wij zien uw inschrijving graag tegemoet!
 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

Cadema Dakwerken Endless webdesign Robert Vijn Traktoren Chalet 15 Pieter Bosch fotografie Maria Schlepers Farm Date Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken ADS Inspectie Dop en Erwt Comfortboats Flevocoaching Tarieven specialist SailBest Mobieletribune De meiden Everun Nederland Nijk Agrarische Dienstverlening