Home
Home
Menu
Gelderse Diep

Jazz & poetry tijdens Nationale Stadsdichtersdag

Op zaterdag 7 september vindt in Lelystad voor de negende opeenvolgende keer de Nationale Stadsdichtersdag plaats. Ruim vijftig officiële Stadsdichters van Nederland en Belgisch Vlaanderen zullen hierbij aanwezig zijn.

Het programma wordt georganiseerd door Stichting Poetikos, in samenwerking met City Marketing Lelystad en het Agora Theater, en ziet er veelbelovend uit. Het avondprogramma vindt plaats in het Agora Theater en is voor iedereen toegankelijk. De presentatie is in handen van Felix Guérain, dé rechtbanktekenaar van Nederland en Gerard Beense, de eerste Stadsdichter van Lelystad.
 

Het avondprogramma is verrassend en sfeervol. De Stadsdichters houden hun voordrachten onder begeleiding van pianist Bart Spruit. Tevens worden de winnaars bekendgemaakt van de gehouden landelijke Stadsgedichtenwedstrijd, georganiseerd door Poetikos in samenwerking met Uitgeverij Kontrast. Uit de enkele honderden inzenders worden drie prijswinnaars bekendgemaakt. De jonge, talentvolle jazzmusici Kelly Streekstra (zang) en Abel Tuinstra (piano) zullen de avond ten slotte afsluiten met een ongedwongen sfeer van jazz & poetry.
 

Kaarten voor het avondprogramma à € 7,50 zijn te bestellen via de website
www.agora-lelystad.nl, aan de theaterkassa (Agorabaan 12) van ma t/m za van 14.00 – 17.00, of telefonisch op 0320 – 239 239.
 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

Maria Schlepers Flevoflex Pieter Bosch fotografie ADS Inspectie Endless webdesign Mobieletribune Everun Nederland SailBest Comfortboats Farm Date Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken Tarieven specialist Dop en Erwt Nijk Agrarische Dienstverlening Chalet 15 Cadema Dakwerken De meiden Flevocoaching LoveInCare Robert Vijn Traktoren