Home
Home
Menu
Gelderse Diep

Kaartverkoop Jochem Myjer start zaterdag 14 september

 Lelystad – Jochem Myjer is komend seizoen drie avonden in het Agora Theater te zien. De populaire cabaretier komt op 12, 13 en 14 maart 2014 naar Lelystad met zijn show ‘Even Geduld AUB!’. Om te voorkomen dat kaarten op ongewenste wijze worden gekocht en daarna op de zwarte markt verschijnen, is ervoor gekozen de kaartverkoop alleen aan de kassa te laten plaatsvinden.

 De kaartverkoop voor Jochem Myjer begint op zaterdag 14 september om 9.00 uur aan de kassa van Agora. Vanaf 8.45 uur worden genummerde bestelformulieren uitgereikt die de kaartkopers volledig moeten invullen. Dat bevordert een snelle verwerking. De bestelformulieren worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Het is deze keer niet mogelijk om zelf stoelen uit te kiezen. De computer bepaalt zelf de volgorde van stoelkeuze, met uitzondering van de rolstoelplaatsen.
Kaartkopers kunnen kiezen uit twee mogelijkheden: ze kunnen in de rij blijven staan, nadat het formulier is ingevuld, en bij de kassa meteen betalen en de kaarten direct meenemen. Maar ook bestaat de mogelijkheid om het bestelformulier in te leveren en te tekenen voor automatische incasso. Dat betekent dat kaarten in een later stadium moeten worden opgehaald of dat ze – tegen betaling – worden toegezonden. Voordeel hiervan is, dat je niet (het kan enkele uren duren) in de rij hoeft te blijven staan.
Ingeleverde formulieren worden op volgorde van binnenkomst verwerkt, zowel bij de kaartverkoop aan de kassa als bij het verwerken van de bestellingen voor automatische incasso. “Daarvoor is een methode ontwikkeld die continue wordt bewaakt om een eerlijke verwerking van de bestelformulieren op volgorde te garanderen. Dat vereist enige coördinatie maar het biedt de kaartkoper wel de garantie dat beide manieren van kaartverkoop eenzelfde garantie bieden voor de best beschikbare plaatsen,” aldus Yvonne Verkerk, hoofd kaartverkoop.
Agora steekt hierdoor extra werk, aandacht en personele inzet in deze kaartverkoop. “Natuurlijk is het voor ons publiek extra werk om naar de kassa te komen,” aldus Agora. Maar het voorkomt wel dat een (groot) deel van de kaarten op de zwarte markt belandt, waardoor de ticketprijzen kunnen oplopen tot meer dan € 100. Een verzoek van Agora voor de veiligheid van publiek en medewerkers: betaal bij voorkeur met pas.
Kijk voor meer details op www.agora-lelystad.nl

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie




Premium bedrijven

De meiden Robert Vijn Traktoren Flevocoaching Maria Schlepers SailBest Comfortboats Farm Date Pieter Bosch fotografie Everun Nederland Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken Endless webdesign ADS Inspectie Dop en Erwt Mobieletribune Cadema Dakwerken Chalet 15 Tarieven specialist Nijk Agrarische Dienstverlening