Home
Home
Menu
Gelderse Diep

KMM Groep neemt M&R over

kmt.jpg De Kennis, Marketing & Media (KMM) Groep uit Lelystad heeft M&R B.V. uit Kampen overgenomen. M&R is gespecialiseerd in digitalisering en archiefopslag en bedient klanten in de Benelux. Financiële details zijn niet bekend gemaakt.

 
Volgens Richard Beers, directeur Pitteloo Capital en mede verantwoordelijk voor overnames door de KMM Groep, is de overname van M&R van strategisch belang omdat het de positie van de KMM Groep in de archiefopslag- en digitaliseringsmarkt verder versterkt.

Voor M&R directeur/eigenaar Louis van Erven is de overname belangrijk voor de continuïteit van het bedrijf en daarmee voor opdrachtgevers en medewerkers. Louis van Erven startte M&R nadat hij eind jaren ’70 korte tijd bij het huidige KMM-onderdeel Karmac werkzaam was. ‘Met deze overname is de cirkel op een bijzondere manier rond’, zegt Van Erven die voor tot 2020 als algemeen directeur van M&R aanblijft, en M&R inmiddels 38 jaar runt.

Over M&R
M&R scant, archiveert en beheert voor opdrachtgevers documenten, tekeningen, aansluitschetsen, kranten, tijdschriften, boeken en andere informatiedragers.

Over KMM Groep
KMM Groep is een groep met een twintigtal bedrijven die actief zijn op het gebied van kennisoverdracht en informatiebeheer. Bedrijven onder de merknamen Karmac en DocCare zijn marktleiders in Nederland op het gebied van digitalisering, archiefopslag, bibliotheek services, ICT beheer en dataverwerking.

 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

Robert Vijn Traktoren De meiden Tarieven specialist Pieter Bosch fotografie Endless webdesign Chalet 15 ADS Inspectie Flevocoaching Everun Nederland Nijk Agrarische Dienstverlening Farm Date Dop en Erwt Maria Schlepers SailBest Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken Mobieletribune Comfortboats Cadema Dakwerken