Home
Home
Menu
Gelderse Diep

Knoflook uit de polder

BINK Holland uit Lelystad lanceert een webwinkel om hun Hollandse Knoflook te verkopen aan de horeca en particulieren. Knoflook uit de polder ofwel: POLDERKNOFLOOK!

 Op 7 november 2013 heeft BINK (Best In Nederlandse Knoflook) HOLLAND BV uit Lelystad (onderdeel van het duurzame landbouwbedrijf van Karin Perdaems en Marc Knipscheer) een nieuwe website gelanceerd: www.polderknoflook.nl.
In deze webwinkel verkoopt BINK Holland haar in Flevoland geteelde rode en witte vers gedroogde knoflook aan de horeca en particulieren. Knoflook van eigen bodem dus! De kwaliteit van de polderknoflook garandeert een goede smaak en bevat natuurlijk veel goede stoffen. Voor deze knoflook geldt ook dat hij aantoonbaar beter is dan de veelgebruikte Chinese variant die in de supermarkt te vinden is.


Omdat de vers gedroogde knoflook heel goed te bewaren is, is het bestellen van grotere hoeveelheden geen enkel probleem en dat scheelt natuurlijk in de prijs! (In de diepvries is gedroogde knoflook zelfs 6-10 maanden houdbaar).
Via de webwinkel is de knoflook eenvoudig te bestellen in netjes van 2 kg. Polderknoflook levert de knoflook in een doos in 2-4-6-8-of 10 kg hoeveelheden.

 

Klanten die al gebruik maken van polderknoflook in hun gerechten, merkten onder andere op dat er “echt sap uit de tenen komt en deze knoflook eigenlijk lekkerder is als de knoflook die we meebrengen van onze vakantie in Frankrijk”.

 

www.polderknoflook.nl

 

 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

Cadema Dakwerken Pieter Bosch fotografie Flevocoaching Maria Schlepers Mobieletribune Farm Date De meiden Chalet 15 Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken SailBest Comfortboats ADS Inspectie Robert Vijn Traktoren Nijk Agrarische Dienstverlening Endless webdesign Tarieven specialist Everun Nederland Dop en Erwt