Home
Home
Menu
Gelderse Diep

Kunst Route Lelystad opent winkel/galerie: de KRL SHOP !

 Kunst Route Lelystad opent in de Kroonpassage, in het stadshart van Lelystad, een tijdelijke winkel annex galerie. Donderdag 17 oktober om 19.00 uur vindt de feestelijke opening plaats. De openingshandeling wordt verricht door wethouder Fackeldy. De KRL SHOP zal geopend zijn op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Kunst Route Lelystad brengt kunst naar de inwoners toe


Zes kunstenaars die aan Kunst Route Lelystad deelnemen hebben het initiatief genomen en tekenden een gebruiksovereenkomst. Gezamenlijk zullen zij hun kunst in de KRL SHOP exposeren en de winkel bemannen. Daarnaast bieden zij alle deelnemers aan de Kunst Route de mogelijkheid om ook hun werk in de KRL SHOP te koop aan te bieden.


Op deze wijze brengt Kunst Route Lelystad kunst naar de inwoners toe. Met het vestigen van de KRL SHOP in een leegstaand winkelpand hoopt Kunst Route Lelystad op een kunstzinnige manier bij te dragen aan verlevendiging van het Lelystadse stadshart. Daarnaast blijven de deelnemende kunstenaars elke laatste zondagmiddag van de maand hun ateliers open stellen voor publiek. www.kunstroutelelystad.nl.

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

Pieter Bosch fotografie Robert Vijn Traktoren Maria Schlepers Nijk Agrarische Dienstverlening Flevocoaching Endless webdesign LoveInCare Dop en Erwt Farm Date Flevoflex Cadema Dakwerken De meiden Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken Mobieletribune Tarieven specialist Comfortboats Everun Nederland ADS Inspectie SailBest Chalet 15