Home
Home
Menu
Gelderse Diep

Kunst Route Lelystad zondag 24 juni

Zondag 24 juni zal voor de vierde keer Kunst Route Lelystad (KRL) plaatsvinden, van 14.00u-17.00u. Bezoekers kunnen thuis of in het atelier van de kunstenaar kennis maken met kunst en kunstnijverheid.

Ook dit keer is het aanbod zeer gevarieerd en kunt u bij Kunt Route Lelystad terecht voor schilderijen, mozaïek, houtdraaikunst, textielkunst en diverse kunstobjecten. Kijk op onze site www.kunstroutelelystad.com en stel je route samen.

 

Er zullen 7 deelnemende kunstenaars van KRL met een eigen kraam op Artifest; festival voor kunst, cultuur en muziek staan. Wederom zal Martine Bakker een master class portret schilderen geven in haar atelier aan huis. Ook is haar adres startpunt voor Kunst Route Lelystad als Avontuur. Avonturiers krijgen bij Martine een print mee met adressen van ateliers die open zijn. Kom mee doen en raak geïnspireerd door onze kunstenaars. Of wordt u er misschien zelf een?

Deze maand zetten wij Marisja van Weegberg in de schijnwerpers. Zij is afgestudeerd aan de kunstacademie St. Joost te Breda en beeldend kunstenares. In haar werk bouwt zij vorm op vanuit ‘puntjes’ en is zij op zoek naar de essentie. U kunt haar bezoeken op 24 juni!
 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

Comfortboats Money logistics Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken Opel treffen Chalet 15 Cadema Dakwerken Flevoflex SailBest Robert Vijn Traktoren LoveInCare De meiden Pieter Bosch fotografie Endless webdesign Everun Nederland Maria Schlepers Flevocoaching Mobieletribune Nijk Agrarische Dienstverlening Dop en Erwt Farm Date