Home
Home
Menu
Gelderse Diep

Kunst van groot tot klein

Fredi Alkundi (pseudoniem van Louisette van Donkelaar), genomineerd tot stadsdichter van Lelystad in 2011, maakt bijzondere kunst. Ze combineert fotografie met grafiek en poëzie, waarbij ze speelt met licht en ruimte.

Fotografieken noemt ze dat. Je ziet in haar werk een diepe aandacht. Moeiteloos verenigen zich de gedichten en beeldende kunst in haar doosjes poëzie en smallart. Naast smallart maakt ze ook tweetart. Wat dat is? Daar komt u achter als haar atelier bezoekt. Kunt u meteen de kunst uit Indonesië bekijken in haar vitrine. Dat kan op zondagmiddag 28 oktober, als de Kunst Route Lelystad weer plaats vindt. Er zijn veel meer ateliers open die middag. Kijk voor de deelnemers aan de kunstroute op www.kunstroutelelystad.com en voor het werk van Fredi/Louisette op www.alkundi-artdesign.nl.
 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

Robert Vijn Traktoren LoveInCare De meiden Nijk Agrarische Dienstverlening Opel treffen Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken Maria Schlepers Flevoflex Comfortboats Everun Nederland Chalet 15 Dop en Erwt Farm Date Mobieletribune SailBest Cadema Dakwerken Money logistics Flevocoaching Endless webdesign Pieter Bosch fotografie