Home
Home
Menu
Gelderse Diep

Lankhorst Taselaar verkoopt gebouwen en terreinen aan MAC³PARK

lankhorst.jpg De Flevolandse vastgoedorganisatie MAC³PARK heeft het bedrijfsgebouw aan de Binnenhavenweg 31 te Lelystad aangekocht. Daarmee heeft MAC³PARK haar positie op de markt voor commercieel vastgoed verder uitgebreid. Het totaal aan verhuurbaar zakelijk vastgoed in Flevoland is hiermee op 155.000 m2 gekomen. Financiële deta ils van de transactie zijn niet bekend gemaakt. Momenteel wordt het markante gebouw gehuurd door Lankhorst Taselaar B.V, de internationaal opererende groothandel in watersportartikelen. Lankhorst realiseert een nieuw gebouw en zal begin 2018 verhuizen naar Heerenveen. De locatie heeft vele jaren dienst gedaan als centraal magazijn voor talloze watersportwinkels in de Benelux, Duitsland, Engeland, Spanje en Denemarken. Naast een kantoorgedeelte bestaat het gebouw uit een enorme hal die is geoutilleerd voor opslag en logistieke functies.

“Dit is een uitstekende aanvulling op onze portefeuille op industrieterrein Oostervaart”, zegt Fokke van Velzen accountmanager voor MAC³PARK. “het complex ligt naast van ons bedrijvencentrum aan de Bronsweg nummer 7, waar MAC³PARK precies 20 jaar geleden van start is gegaan, en de logistieke en productiefaciliteiten aan de Chroomstraat. Voor bedrijven die logistieke of industriële ruimte zoeken is dit een ideaal complex, gelegen op zichtlocatie aan de doorgaande route (Binnenhavenweg) op het industrieterrein.”

20 jaar MAC³PARK
MAC³PARK, dat op 12 mei met een groots feest in Dronten zijn 20-jarig jubileum viert, is de leidende aanbieder van thematisch vastgoed in Flevoland. Door de jaren heen zijn er clusters ontstaan zoals: Life Sciences (Oostervaart, Lelystad), Kennis en Logistiek (Larserpoort, Lelystad), Starters (Bronsweg, Lelystad), Innovatie & Creative Industrie (Creative Campus, Almere, Zakelijke Dienstverlening (De West, Dronten) en Agribusiness (Drieslag, Dronten).

 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

Mobieletribune Everun Nederland De meiden Chalet 15 Farm Date Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken Endless webdesign Cadema Dakwerken Comfortboats SailBest Nijk Agrarische Dienstverlening Tarieven specialist ADS Inspectie Maria Schlepers Dop en Erwt Robert Vijn Traktoren Pieter Bosch fotografie Flevocoaching