Home
Home
Menu
Gelderse Diep

Leuke kidsactiviteiten in herfstvakantie bij Agora

Agora organiseert in de herfstvakantie speciaal voor kinderen van 6 t/m 12 jaar een week lang allerlei leuke activiteiten rondom theatervoorstellingen en films. Daarnaast worden er alle middagen de nieuwste kinderfilms vertoond.

Kinderactiviteiten bij theater
In de herfstvakantie is er in Agora een gevarieerd programma met leuke activiteiten voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Zondagmiddag 20 oktober is er een verkleedfeestje, schminken en knutselen bij de familiemusical ‘De Tovenaar van Oz’ (6+). Dus kom verkleed als een van de personages van ‘De Tovenaar van Oz’. Voor degene die het mooist verkleed komt, is er een leuke prijs. Daarnaast is er zondag 27 oktober een spectaculaire illusieshow van Magic Unlimited. In hoog tempo voeren drie dynamische entertainers (Oscar en Renzo Kazàn en Mara) het publiek mee naar een wereld vol fantasie en dromen. Een magisch en groot spektakel voor de hele familie. Na afloop is er een Meet & Greet met het illusionistentrio in de foyer!

 

Workshops bij film
In de herfstvakantie van zaterdag 19 t/m zondag 27 oktober kunnen kinderen iedere dag naar de film. Agora organiseert deze week van maandag t/m vrijdag diverse activiteiten rondom kinderfilms. Zo zal Sportbedrijf Lelystad in samenwerking met Judo Vereniging Lelystad een gratis workshop Judo verzorgen. Heb je altijd al willen weten hoe een 3D film gemaakt wordt, en zou jij wel eens een kijkje achter de schermen in de bioscoop willen hebben? Kom dan naar de workshop ‘Behind the Scene’ in combinatie met de nieuwste 3D-animatiefilm ‘Turbo’ of ‘Planes’. Daarnaast is er de mogelijkheid om zelf pepernoten en speculaas te maken en daarna een van de nieuwste Sinterklaasfilms ‘Sinterklaas en de Pepernoten Chaos’ of ‘De Club van Sinterklaas & De Pietenschool’ te zien. Uiteraard mogen de kinderen na afloop van de film de zelfgebakken pepernoten en speculaas mee naar huis nemen.

Kijk voor het volledige programma en de kosten voor deelname aan de diverse workshops op www.agora-lelystad.nl. Opgave voor de workshops bij film kan aan de kassa of via kassa@agora-lelystad.nl. Reserveer snel, want vol = vol!
 Herfst Activiteiten Agora

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

Cadema Dakwerken Dop en Erwt Comfortboats Tarieven specialist Flevocoaching Chalet 15 Maria Schlepers Robert Vijn Traktoren Endless webdesign Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken De meiden Farm Date Mobieletribune Pieter Bosch fotografie Nijk Agrarische Dienstverlening ADS Inspectie SailBest Everun Nederland