Home
Home
Menu
Gelderse Diep

MAC³PARK verlengt sponsoring SV Lelystad ‘67

foto_37998.jpg De Flevolandse vastgoedonderneming MAC³PARK heeft zijn sponsoring van voetbalclub sv Lelystad ’67 geprolongeerd. In 2016 werd MAC³PARK hoofdsponsor voor twee jaar van de Lelystadse voetbalclub; deze periode is nu verlengd met nog eens twee jaar.
Sportieve uitbouw 
Kimberly Muller, de kersverse voorzitter van sv Lelystad ’67, zette haar handtekening onder het belangrijke sponsorcontract en toonde zich zeer verheugd met de prolongatie van het MAC3PARK sponsorschap. “Dankzij het vertrouwen van MAC³PARK in onze vereniging kunnen we ons nu gaan richten op de verdere sportieve uitbouw”, zegt Muller die sinds kort de bestuurlijke kar trekt bij de grootste en oudste voetbalvereniging van Lelystad.

Investeren in jeugd 
In het kader van de sponsoring blijft MAC³PARK shirtsponsor van het in de tweede klasse G (zaterdag) uitkomende eerste elftal van sv Lelystad ’67. Daarnaast wordt MAC³PARK de hoofdsponsor en naamgever van de sv Lelystad Champions League, de interne competitie voor jonge spelers die wegens hun leeftijd nog niet aan de JO8 competitie mogen deelnemen. Zij gaan binnen de vereniging wedstrijden spelen in een 4-tegen-4 vorm zonder keeper met kleine goaltjes (3x1m) op een veld van 15x30m. “In de Champions League wordt de basis gelegd voor de toekomst”, zegt MAC³PARK sponsor Meine Breemhaar. “Wij investeren graag in de KNVB-jeugdopleiding van sv Lelystad ’67 en zijn dan ook trots dat we naamgever mogen zijn van deze interne competitie, die de MAC³PARK Champions League gaat heten.”

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

Nijk Agrarische Dienstverlening ADS Inspectie Mobieletribune Flevocoaching Farm Date Robert Vijn Traktoren Cadema Dakwerken Dop en Erwt Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken Comfortboats Everun Nederland De meiden Maria Schlepers Chalet 15 Pieter Bosch fotografie Tarieven specialist Endless webdesign SailBest