Home
Home
Menu
Gelderse Diep

NEA sponsorloop opbrengst 850 euro voor Stichting OFD

Lopers van NEA Volharding hebben een estafette sponsorloop gehouden rond het Markermeer. Het doel was zoveel mogelijk geld op te halen voor de stichting One fine day. Het geld wat hiermee opgehaald is wordt gebruikt om de kinderen met een beperking van eten en drinken te voorzien tijdens de vaartochten.

 De lopers vertrokken vrijdag avond om 22.30 uur aan hun rondje van 167 kilometer om het Markermeer. Op de helft werd in Lelystad op één van de deelnemende schepen, Bounty, een cheque overhandigd aan de Penningmeester van de stichting Ben de Loos. Ben had gehoopt op een bedrag van 250 euro maar was zeer verbaasd toen er een cheque van 850 euro overhandigd werd, ruim voldoende voor een compleet vaarseizoen.
Door deze bijdrage heeft de stichting nu meer tijd om opzoek te gaan naar een sponsor voor de komende seizoenen, die het eten voor zijn/hun rekening wil nemen.

 


Na de koffie met cake en appelgebak vertrokken de lopers weer richting Purmerend om daar precies volgens schema om 16.00 uur aan te komen. Mede door het mooie herfstweer was het een mooie en vooral gezellige tocht.
Belangstellenden die de stichting willen sponsoren in welke vorm dan ook kunnen contact opnemen met de stichting One Fine Day via www.onefineday.nl.

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

Nijk Agrarische Dienstverlening De meiden Dop en Erwt Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken LoveInCare Tarieven specialist Flevoflex Pieter Bosch fotografie Comfortboats Everun Nederland Maria Schlepers ADS Inspectie Endless webdesign Robert Vijn Traktoren SailBest Mobieletribune Flevocoaching Farm Date Cadema Dakwerken Chalet 15