Home
Home
Menu
Gelderse Diep

Nieuwe School Initiatief

Het Nieuwe School Initiatief, een groep enthousiaste ouders en pedagogen, heeft de wens om in Lelystad een nieuwe basisschool op te richten. Een unieke school die streeft naar excellent onderwijs op basis van Vrije School/ Rudolf Steiner pedagogie in combinatie met o.a. geweldloze communicatie.

Een school die qua eindresultaten naadloos aansluit op de eisen die onze huidige maatschappij stelt aan onze kinderen. En tegelijkertijd een plek waar kinderen bij aanvang nog echt kind mogen zijn, leven met de seizoenen en waar naast het denken ook het willen en het voelen aangesproken zal worden. Kinderen kunnen op deze manier vanuit een stevige basis een goede balans vormen tussen hoofd, hart en handen.


Het Nieuwe School Initiatief wil onder de vele (jonge) ouders in Lelystad voldoende draagvlak creëren voor de oprichting van deze unieke school. Om deze wens te verwezenlijken, roepen we alle ouders/verzorgers, leraren, pedagogen en andere belangstellenden op om contact met ons op te nemen.


Geïnteresseerden verwelkomen we graag op onze informatie- en ontmoetingsavond op donderdag 10 mei van 20.00 tot 22.00 uur op de Atol Plaza, Schor 1 in Lelystad (inloop vanaf 19.45u). Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld. Bent u geïnteresseerd in dit initiatief, maar kunt u op 10 mei niet aanwezig zijn? Mail ons op nieuweschoolinitiatief@gmail.com en wij nemen graag contact met u op. Ook kunt u voor meer informatie bellen naar 06-47262143.
 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

De meiden Comfortboats ADS Inspectie Tarieven specialist Maria Schlepers Farm Date Robert Vijn Traktoren Cadema Dakwerken Nijk Agrarische Dienstverlening Everun Nederland SailBest Flevocoaching Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken Endless webdesign Dop en Erwt Chalet 15 Mobieletribune Pieter Bosch fotografie