Home
Home
Menu
Gelderse Diep

Open dag Lassus Tandartsen Lelystad

Zaterdag 18 maart verwelkomen we u van harte in onze tandartspraktijk aan de Middendreef 273. Hoe werkt een praktijk achter de schermen, wat voor apparatuur en materialen gebruiken we om zorg te verlenen, hoe ziet het team eruit en wat zijn onze passies buiten het vak tandheelkunde? Het lijkt ons ontzettend leuk om u mee te nemen in onze wereld van mondzorg.
Lassus Tandartsen is opgericht door Thomas Rietrae in 2009 in Amsterdam. Thomas was 24 jaar oud en net gestart met het laatste jaar van zijn studie tandheelkunde toen er bij hem kanker werd geconstateerd. In het behandeltraject dat volgde leerde hij de zorg vanuit de andere kant kennen, namelijk die van patiënt. Zijn eigen ervaring als patiënt vormt nog steeds de basis van de zorgfilosofie bij Lassus waarbij wij meer bieden dan alleen een behandeling.

Er wordt gekeken en geluisterd naar de mens achter de mond. Daarnaast wordt er gefocust op het voorkomen van klachten. In Lelystad heeft hij dit voortgezet in samenwerking met twee lokale tandartsen en ondernemers Gert-Jan Becker en Rob Watson, waarbij de huidige praktijk aan de Middendreef is opgebouwd uit algemeen tandartsen in directe samenwerking met specialisten.

De praktijk is 7 dagen per week en ook in de avonduren geopend, zodat u geen tijd vrij hoeft te nemen van uw werk en uw kinderen geen belangrijke lessen hoeven te missen op school. In 2020, midden in Corona, hebben we onze deuren geopend. Een spannende tijd. Heel graag hadden we toen de inwoners van Lelystad uitgenodigd om kennis te komen maken met het team en de praktijk. We zijn blij u en uw kinderen zaterdag 18 maart alsnog uit te nodigen. Uw zoon of dochter mag de knuffel meenemen naar de praktijk om samen met een tandarts de knuffel te behandelen. Ook benieuwd hoe het in zijn werk gaat op een tandartspraktijk of benieuwd naar de mogelijkheden voor behandelingen?

Neem een kijkje bij de open dag van Lassus Tandartsen Lelystad, zaterdag 18 maart van 10.00 uur tot 14.00 uur.
Contactpersoon: Madeleine Bel, 06 42 19 54 95 of madeleine.bel@lassus.nl Lassus Tandartsen Lelystad A. Middendreef 273, 8233 GT Lelystad T. 0320 33 15 60 E. lelystad@lassus.nl W. www.lassus.nl Openingstijden: 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

Maria Schlepers ADS Inspectie Chalet 15 Pieter Bosch fotografie Nijk Agrarische Dienstverlening Endless webdesign De meiden Farm Date Cadema Dakwerken Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken Mobieletribune Everun Nederland Tarieven specialist SailBest Flevocoaching Dop en Erwt Comfortboats Robert Vijn Traktoren