Home
Home
Menu
Gelderse Diep

Open Dageb De Groene Velden

Iedereen die geïnteresseerd is in dit bijzondere ecologische gebied van 56 hectaren, de bewoners en het werk wat zij hier verrichten, is van harte welkom om zich te informeren, om deel te nemen aan workshops en om aan heerlijke proeverijen deel te nemen, maar..er is meer.

Op 19 en 20 mei houdt Groene Velden in Lelystad weer haar Open Dagen, zie www.groenevelden.nl

  

Dit jaar is De Barak, culturele broedplaats van Lelystad, uitgenodigd om het project van kunstenaar Melle Smets, te presenteren. Melle Smets heeft in opdracht van De Barak het project Zicht op Lelystad gerealiseerd. Hiertoe heeft hij op acht verschillende locaties in Lelystad, met acht personen gesprekken gevoerd vanuit een glazen Schouwwagen. Het uitzicht vanuit de Schouwwagen was aanleiding om De maakbaarheid van Lelystad onder de loep te nemen. De wethouder, de viskweker, de landschapper, de biologische boer, de archeoloog, de stedenbouwkundige en de theaterdirecteur vertellen over hun Lelystad. De gesprekken heeft Melle letterlijk verbeeld in acht panelen die in de Schouwwagen worden gepresenteerd. Het achtluik gaat als reizende tentoonstelling het land in.

 

Tijdens de Open Dagen van de Groene Velden staat de Schouwwagen tegenover huis-nummer 140. Medewerkers van De Barak zullen van 12:00 tot 17:00 uur aanwezig zijn om nadere uitleg over dit project te geven. Graag zien wij u op de Open Dagen van de Groene Velden op 19 en 20 mei aanstaande!

 

Meer informatie over De Barak: www.debarak.nl
Meer informatie over Melle Smets: www.mellesmets.nl
 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

Robert Vijn Traktoren Cadema Dakwerken Tarieven specialist SailBest Everun Nederland Mobieletribune Comfortboats Maria Schlepers Nijk Agrarische Dienstverlening ADS Inspectie Endless webdesign Chalet 15 Pieter Bosch fotografie Dop en Erwt Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken Flevocoaching De meiden Farm Date