Home
Home
Menu
Gelderse Diep

Openluchtvoorstelling Grof Vuil voor de bewoners van Warande

De Barak nodigt op vrijdag 6 juli de bewoners van Warande én overige inwoners van Lelystad uit om de gratis openluchtvoorstelling Grof Vuil mee te maken. Deze vindt plaats op de nog vrije kavels van Warande, ter hoogte van de Boterbloemhof. De voorstelling start om 20:00 uur.

Grof Vuil gaat over twee vuilnismannen gespeeld door Mimoum Ouled Radi en Thomas Oerlemans, die elkaar al jaren kennen en goed bevriend zijn. Aan werken komen ze weinig toe. Ze lijken weg te duiken in rollenspellen met de spullen die ze tegenkomen in het afval, om het echte gesprek met elkaar maar niet te hoeven aangaan. Kortom ze spelen een spel. Maar wanneer dit spel en realiteit in elkaar overlopen is er geen ontkomen aan. En dan komt de vriendschap op scherp te staan!

 

Neem een eigen stoel mee of reserveer een zitplaats door een email te sturen naar contact@debarak.nl.

Na de voorstelling is er gelegenheid om, met een drankje, na te praten. Samen met Thea Laffra van Stichting Platform Ontmoetingen Lelystad (POL) evalueren we de voorstelling. POL brengt burgers uit Lelystad vanuit verschillende overtuigingen en culturen bij elkaar om elkaar beter te leren kennen en elkaar te begrijpen ter versterking van de sociale cohesie.


U bent van harte welkom!

Grof Vuil is geregisseerd door Mariette Berbee en wordt mede mogelijk gemaakt door: De Barak, Provincie Flevoland, Gemeente Lelystad, SKAN fonds, VSB fonds, Prins Bernhard Cultuur Fonds, Verhuurbedrijf Boels en de Cultuurscout van

 

De Kubus.

Voorproefje zien? Bekijk de trailer op: http://youtu.be/cBhmsoSjd54

Wat: Presentatie Zicht op Lelystad
Wanneer: vrijdag 6 juli
Tijd: 20.00 uur
Locatie: Nabij de Boterbloemhof 31

 NB: Bij regen wordt uitgeweken naar het terrein onder het Verlaten Station Lelystad Zuid.

 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

Tarieven specialist ADS Inspectie Nijk Agrarische Dienstverlening SailBest Robert Vijn Traktoren Flevocoaching Cadema Dakwerken Mobieletribune Farm Date Chalet 15 De meiden Endless webdesign Pieter Bosch fotografie Comfortboats Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken Everun Nederland Dop en Erwt Maria Schlepers