Home
Home
Menu
Gelderse Diep

Presentatie video Boven Warande van Arjen Boerstra

Zaterdag 9 februari tussen 14.00 en 16.00 presenteert Arjen Boerstra de video registratie van Boven Warande in het Nieuw Land Erfgoedcentrum.

Arjen Boerstra heeft sinds 2010 in opdracht van De Barak luchtopnames gemaakt van het veranderde landschap, van akkerland naar nieuwbouwwijk, in Warande. Twee keer per jaar registreerde hij met een camera gericht op een zilveren bol aan een vlieger de ontwikkelingen van de jongste nieuwbouwwijk van Lelystad. December 2012 heeft hij de laatste opnames gemaakt en op 9 februari wordt de gehele registratie gepresenteerd in het Nieuw Land Erfgoedcentrum tijdens een exclusieve bijeenkomst van de tentoonstelling Patronen, met Polders van Vilt van Cora Jongsma en de tussenstand van het Batavier project tevens van Arjen Boerstra.
 

U bent van harte uitgenodigd om op 9 februari deze bijzondere presentatie over dit project bij te wonen.
 

Programma start om 14:00 uur in Nieuw Land Erfgoedcentrum met:
- Welkomstwoord door Arjan Agema, directeur Nieuw Land Erfgoedcentrum
- Introductie tentoonstelling Patronen door John Lonsdale, architect
- Elias Tieleman, projectleider van Culturele Broedplaats De Barak in Lelystad, vertelt over het Boven Warande project van Arjen Boerstra en presenteert de DVD Boven Warande die wordt verspreid onder de bewoners van de nieuwe wijk Warande.

Graag aanmelden via: aanmelden@nieuwlanderfgoed.nl t/m 4 februari

PATRONEN
10.11.12 t/m 20.05.13
Nieuw Land Erfgoedcentrum
Oostvaardersdijk 0113, Lelystad
www.nieuwlanderfgoed.nl
 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

Pieter Bosch fotografie Tarieven specialist SailBest Everun Nederland Farm Date Comfortboats Robert Vijn Traktoren De meiden Chalet 15 Cadema Dakwerken Nijk Agrarische Dienstverlening Dop en Erwt Mobieletribune ADS Inspectie Maria Schlepers Endless webdesign Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken Flevocoaching