Home
Home
Menu
Gelderse Diep

Prijzenregen tijdens zomeractie Energieloket Flevoland

Persbericht-Prijzenregen-tijdens-zomeractie-Energieloket-Flevoland01.jpg Win een zonneparkparticipatie, een regenton of meer.
  Zomer of niet: het regent prijzen! Want de zomeractie win een Zon-Make-Over via een participatie in Zonnepark Zuyderzon van het Energieloket Flevoland en energiecoöperatie De Groene Reus is in volle gang. Niet alleen ontvangt de winnaar een eenmalige obligatie ter waarde van € 3.000 energie, er zijn ook prijzen te winnen voor de deelopdrachten die deelnemers naar de hoofdprijs toe brengen. Wie die de eerste opdracht met het meeste flair doet, wint een regenton inclusief installatie. Meedingen naar deze deelprijs kan tot 21 juli 2019, want daarna gaat de tweede deelopdracht van start, met uiteraard ook een nieuwe deelprijs. Meedoen? Deelnemers kunnen zich online inschrijven voor de winactie.
 
“In de zomer gaat het watergebruik omhoog, terwijl er minder beschikbaar is,” licht Vera Dam, directeur van de Natuur en Milieufederatie Flevoland, de eerste deelprijs toe. “Om hier ook stil bij te staan geven we een regenton weg. Wie deze prijs misloopt, kan bij de energieloketten een gratis douchezandloper afhalen. Want dagelijks een minuut korter te douchen bespaart wekelijks zo’n 42 liter. Meer waterbespaartips zijn terug te vinden op websites van onze duurzame communities.”

 
Meedoen aan de actie? Dat kan! De regenton kan gewonnen worden tot 21 juli. Daarna gaat de tweede deelprijs van start. De douchezandlopers zijn op te halen tijdens inloopspreekuren van het energieloket (locatie en openingstijden). Leuke updates over de actie komen ook voorbij op Facebook en Twitter.

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

De meiden Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken Maria Schlepers Robert Vijn Traktoren Tarieven specialist Pieter Bosch fotografie Everun Nederland Chalet 15 Dop en Erwt Farm Date SailBest Comfortboats Nijk Agrarische Dienstverlening ADS Inspectie Cadema Dakwerken Flevocoaching Endless webdesign Mobieletribune