Home
Home
Menu
Gelderse Diep

Rotaryclubs Lelystad halen geld op met voorpremière De Nieuwe Wildernis

Door de Rotaryclub Lelystad Batavia en Rotaryclub Lelystad is het initiatief genomen om een voorpremière te organiseren van de film De Nieuwe Wildernis op woensdag 18 september a.s.

De opzet is om uit de opbrengst van de kaartverkoop een project van het Flevo-landschap te steunen, namelijk de aanleg van een educatieve watertuin, vlak achter het bezoekerscentrum in het Natuurpark Lelystad. Hier kunnen kinderen meer te weten komen over het (onder-)waterleven. Daarnaast wordt uit de opbrengst van deze voorpremière educatief materiaal ontwikkeld dat individueel te gebruiken is door bezoekers en voor (kinder-)excursies. Deze lesstof kan tevens worden toegevoegd aan het lespakket van scholen voor de kinderen. De kaartverkoop is door de leden van beide Rotaryclubs ter hand genomen en alle kaarten, 560 stuks, zijn in record tempo verkocht. De opbrengst ten bate van de watertuin bedraagt € 3000,-- en wordt verdubbeld door het Streekfonds Flevoland, waardoor de totale opbrengst voor dit project maar liefst € 6000,-- bedraagt. Voorafgaand aan de vertoning van de film op 18 september a.s. zal deze opbrengst worden aangeboden aan het Flevo-landschap. Tevens wordt die avond een presentatie gehouden over de making of van deze film. Het Flevo-landschap reageerde zeer verheugd op deze financiele bijdrage.
De nieuwe wildernis

 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

ADS Inspectie Chalet 15 Cadema Dakwerken Comfortboats Mobieletribune Maria Schlepers Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken Endless webdesign Farm Date SailBest Dop en Erwt Everun Nederland De meiden Robert Vijn Traktoren Flevocoaching Tarieven specialist Pieter Bosch fotografie Nijk Agrarische Dienstverlening