Home
Home
Menu
Gelderse Diep

Runnersworld blijft meelopen met AV Spirit

Begin oktober hebben Runnersworld Lelystad en AV Spirit overeenstemming bereikt over een nieuwe sponsorovereenkomst. Het contract is mede afgesloten ten behoeve van de Wintercup, de recreatieve hardloopwedstrijd van de vereniging. Spirit is er bijzonder mee ingenomen dat de Lelystadse vestiging van het landelijk opererende Runnersworld zich langer aan de atletiekvereniging heeft verbonden.

Leden van de vereniging kunnen in klinkende munt voordeel behalen van de sponsoring. Zij ontvangen namelijk 10% korting op het bedrag van hun aankoop.

 

Om klanten van het juiste advies op het gebied van (hardloop)schoenen te voorzien, is de winkel voorzien van een vijftien meter lange hardloopbaan. Deze baan is uitgerust met een geavanceerd camera- en softwaresysteem om exact te bepalen welke schoen het best bij de klant past. Met behulp van deze analyse wordt de meest geschikte schoen geselecteerd, die vervolgens kan worden getest op de loopbaan of zelfs buiten. Als de oude schoenen nog niet weggegooid zijn, zou het fijn zijn als deze worden meegenomen naar de winkel. De slijtage van de zool kan Runnersworld nog veel ‘vertellen’.


Als klanten weinig tijd hebben of men kan Runnersworld niet tijdens winkeluren bezoeken, kan een afspraak op een geschikt tijdstip worden gemaakt. Men kan er terecht voor een enkele bidon, maar Runnersworld kan u ook van dienst zijn op het gebied van voeding, trainingsschema’s, blessurepreventie en overige zaken die hardlopers of wandelaars “tegen
het lijf kunnen lopen”. Dit geldt zowel als voor startende- of gevorderde lopers, maar ook voor iedere gradatie daartussen. Het team van Runnersworld hoopt u spoedig in de winkel aan Stationsweg 4 te mogen begroeten!
T 0320-22 47 78
I www.runnersworldlelystad.nl

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

De meiden Endless webdesign Robert Vijn Traktoren Mobieletribune Nijk Agrarische Dienstverlening Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken Dop en Erwt Tarieven specialist SailBest Chalet 15 Everun Nederland Pieter Bosch fotografie Farm Date Comfortboats Flevocoaching Maria Schlepers ADS Inspectie Cadema Dakwerken