Home
Home
Menu
Gelderse Diep

Spinnen op muziek van R!fe

Lelystad - Gedeputeerde Jaap Lodders opent het Indoor Cycling Event dat JCI Oostelijk Flevoland zaterdag 21 april houdt in de Koploper. Van 10.00 tot 13.00 uur wordt er door zo’n honderd sportievelingen afgezien op de spinningfiets. Doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor KWF kankerbestrijding

Lelystad - Gedeputeerde Jaap Lodders opent het Indoor Cycling Event dat JCI Oostelijk Flevoland zaterdag 21 april houdt in de Koploper. Van 10.00 tot 13.00 uur wordt er door zo’n honderd sportievelingen afgezien op de spinningfiets. Doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor KWF kankerbestrijding. DJ Hugo Misura en de Lelystadse band R!fe zullen zorgen voor de muziek.

Inschrijven via www.lelystadtegenkanker.nl kan nog. De deelnamekosten zijn 25 euro. Daarnaast is het mogelijk om door middel van intekenlijsten, die op de website te downloaden zijn, extra geld voor het goede doel in te zamelen. Vraag of je familie, vrienden, kennissen of zakenrelaties je willen sponsoren en haal nòg meer geld op voor onderzoek tegen kanker. De deelnemers die het meeste geld hebben opgehaald krijgen een leuke prijs.

 

Het evenement is dit jaar iets anders van opzet dan voorgaande jaren. Zo wordt er onder andere gespind op live muziek van R!fe. De Lelystadse band won verschillende muziekprijzen en stond onder andere in het voorprogramma van Intwine. Hugo Misura, die in verschillende Amsterdamse clubs draait, zal met zijn beats zorgen dat alle deelnemers de eindstreep halen. Zowel de band als de dj treden kosteloos op.

 

De opbrengst van de dag gaat naar een groep Lelystedelingen die op 1 september de Mont Ventoux gaan beklimmen. VVD'er Jaap Lodders is een van hen. Bedrijven die hun steentje willen bijdragen kunnen contact opnemen met Jorrick Lindeman; 06-13146419. Het Indoor Cycling Event wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sportscholen: Life Fit Centre Lelystad, Achmea Health Centre, Dynamic Sports, Feelgood en Centra Plaza.

Meedoen? Schrijf je in op www.lelystadtegenkanker.nl Er zijn nog plaatsen vrij!
 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

De meiden ADS Inspectie Comfortboats Robert Vijn Traktoren Cadema Dakwerken Maria Schlepers Nijk Agrarische Dienstverlening Endless webdesign Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken SailBest Flevocoaching Pieter Bosch fotografie Everun Nederland Chalet 15 Mobieletribune Farm Date Dop en Erwt Tarieven specialist