Home
Home
Menu
Gelderse Diep

Tentoonstelling Zicht op Lelystad

Samen met #Loods32, Culturele broedplaats ZW32 aan de Zeilweg 32 op het industrieterrein Noordersluis te Lelystad, heeft De Barak een oproep geplaats voor kunstenaars uit Flevoland om schetsen of materiaal in te leveren voor de tentoonstelling Zicht op Lelystad / Reactie Lelystad. En er kan nog uiterlijk tot vrijdag 21 september 2012 worden ingeleverd!

Enkele Lelystadse kunstenaars bereiden zich voor met het maken van een tentoonstelling waarop zij met een frisse blik naar Lelystad kijken. Misschien weten deze groep kunstenaars Lelystad een ander perspectief te geven. De resultaten van de Flevolandse kunstenaars worden op zaterdag 29 september om 16:00 gepresenteerd in de tentoonstellingsruimte van #Loods32.
 

In 2011 heeft De Barak kunstenaar Melle Smets uitgenodigd om Lelystad te schouwen, visueel waarnemen. Zo heeft hij vanuit een glazen schouwwagen op acht verschillende locaties in en om Lelystad heen geschouwd samen met een specialist die over het landschap kon vertellen. Zo heeft Melle samen met de wethouder, de viskweker, de landschapsarchitect, de biologische boer, de archeoloog, de stedenbouwkundige en de theaterdirecteur Lelystad onder de loep genomen en uitgetekend. Naar aanleiding van Melle’s werk zijn een groep Flevolandse kunstenaars aan de slag gegaan om een vervolg te maken op het werk van Melle Smets, Zicht op Lelystad.


Het vervolg is samen met het werk van Melle Smets te zien van 29 september tot en met 27 oktober in #Loods32.


Openingstijden tentoonstelling: donderdag en vrijdag van 15.00 tot 18.00 uur
Tijdens de Atelier Route Lelystad, weekend 6 en 7 oktober van 12.00 tot 17.00 uur
Locatie: Industrieterrein Noordersluis, Zeilweg 32 te Lelystad
Bezichtiging ook op afspraak 06-53811056 of iris@atelier4iris.nl
 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

ADS Inspectie Chalet 15 Nijk Agrarische Dienstverlening LoveInCare Farm Date Comfortboats Dop en Erwt Flevocoaching Pieter Bosch fotografie Mobieletribune De meiden Maria Schlepers Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken Cadema Dakwerken SailBest Flevoflex Tarieven specialist Everun Nederland Robert Vijn Traktoren Endless webdesign