Home
Home
Menu
Gelderse Diep

Tour of Art Flevoland 2022

ToA-poster maker Peter Koelman.jpg Tour of Art Flevoland is het grootste evenement op het gebied van beeldende kunst in Flevoland.
In Lelystad,  de hoofdstad van Flevoland, wordt op 16 lokaties het werk van 69 Flevolandse kunstenaars geëxposeerd. Dit evenement vindt jaarlijks plaats tijdens het eerste weekend van oktober.
In 2022 is dat dus op zaterdag 1 en zondag 2 oktober. Op beide dagen zijn alle deelnemerslocaties geopend van 11.00 uur tot 17.30 uur. Op één uitzondering, locatie crematorium Ölandhorst, die alleen op zondag 2 oktober is geopend.
Op de locaties kunt u het programmaboekje krijgen met alle informatie over de kunstenaars en locaties. Op het startpunt "Kubus" Agoralaan 3 te Lelystad is een expositie van alle kunstenaars met één werk, zodat u een keuze kunt maken welke kunstenaar in uw tour niet mag ontbreken.
 
Voor informatie over de kunstenaars, locaties en het laatste nieuws over de Tour of Art kijk op onze website "tourofartflevoland.nl".
 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

Flevocoaching Dop en Erwt Farm Date Chalet 15 Robert Vijn Traktoren Cadema Dakwerken Pieter Bosch fotografie Endless webdesign Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken SailBest Tarieven specialist Comfortboats Nijk Agrarische Dienstverlening Mobieletribune Maria Schlepers ADS Inspectie De meiden Everun Nederland