Home
Home
Menu
Gelderse Diep

TWEEDE PARTYSCHIP VAART UIT TIJDENS VUURWERKSPEKTAKEL

Lelystad – Er wordt een flinke drukte verwacht in het weekend van 25 en 26 juni wanneer de Bataviahavendagen, Artifest en het symfonisch vuurwerk tegelijkertijd plaatsvinden.

Het initiatief om zaterdagavond 25 juni het symfonisch vuurwerk vanaf een partyschip te bekijken is goed ontvangen. Om alle geïnteresseerden tegemoet te komen zal er een tweede schip uitvaren.
 

Voor elk wat wils
Zeil- partyship Bounty en partyschip Abel Tasman heten u om 20:00 uur welkom aan boord en zullen u een feestelijke avond beloven. Wilt u luxe ontvangen worden met een bruisend aperitief en een live DJ die zomerse muziek verzorgt aan boord, dan kiest u voor een vaartocht op het kleinere intieme zeilschip Bounty (50 pers.) en betaald u € 25,- euro. Is 25 euro boven uw budget? Abel Tasman (120 pers.) heeft een grotere capaciteit en vaart uit zonder live DJ voor € 15,- euro. Na een korte zeiltocht kunt u op de mooiste locatie vanaf het water om 23:00 genieten van het vuurwerk. Om 00:00 uur zullen de schepen weer in de Bataviahaven aankomen.

Wees op tijd met het reserveren van uw plek zodat u verzekerd bent van de beste locatie tijdens het vuurwerkspektakel.

Kaartverkoop

Voor informatie kunt u bellen met Henny van der Neut op nummer 06-55112916 of mailen naar vuurwerk@oxalex.nl . Kaarten reserveren is dagelijks mogelijk van 9:00 tot 18:00 uur bij Souvenirs Fromm Batavia-Haven, Schoonzicht 402 A te Lelystad.
 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

Flevocoaching De meiden SailBest Tarieven specialist Cadema Dakwerken LoveInCare Pieter Bosch fotografie Endless webdesign Everun Nederland Farm Date Dop en Erwt ADS Inspectie Maria Schlepers Nijk Agrarische Dienstverlening Chalet 15 Flevoflex Mobieletribune Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken Comfortboats Robert Vijn Traktoren