Home
Home
Menu
Gelderse Diep

Vrijdag 22 juni Flevolandse Haringparty 2018 op de Bataviawerf in Lelystad

haringparty.jpg Op 22 juni organiseert de Stichting Flevopenningen op de Bataviawerf in Lelystad de derde provinciebrede Haringparty! Het grote evenement wordt georganiseerd in samenwerking met Flevoland Werkt!, VNO-NCW Flevoland en de Provincie Flevoland. Traditiegetrouw zijn er op de grote Haringparty naast ondernemers ui t heel Flevoland ook veel bestuurders en politici aanwezig.

Inclusieve arbeidsmarkt
Het is de derde keer dat er in Flevoland een provinciebrede Haringparty wordt georganiseerd. De inclusieve arbeidsmarkt met plaats voor iedereen is ook dit jaar het centrale thema van de Haringparty. Er wordt aandacht gevraagd voor de Banenafspraak, die tot doel heeft om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan de slag te krijgen.

Aanmelden
De Haringparty vindt plaats op vrijdag 22 juni, aanvang 16.00 uur op de Bataviawerf in Lelystad. Het adres: Oostvaardersdijk 01-13, 8242 PA Lelystad. De toegang is gratis.

Trek in een lekkere haring? En wilt u netwerken met politici, bestuurders en ondernemers uit Flevoland? Meld u dan aan op http://flevolandwerkt.info/haringparty/default.aspx


 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

Endless webdesign Cadema Dakwerken S.j.H  Sociaal Juridische Hulpverlening Mobieletribune Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken Money logistics Opel treffen Flevoflex Maria Schlepers Maxi Trade Flevocoaching SailBest Maxi Schilderwerken Robert Vijn Traktoren De meiden Everun Nederland Dop en Erwt Pieter Bosch fotografie Nijk Agrarische Dienstverlening Farm Date